Bedrijfsnieuws

Duco biedt expertise op maat van de voorschrijvers

Duco Ventilation & Sun Control breidt haar expertise en dienstverlening verder uit op het vlak van natuurlijke ventilatiesystemen voor de Belgische architecten, studiebureaus & EPB-verslaggevers met extra specialisten op zowel de binnen- als buitendienst. Zowel op de binnen- als de buitendienst heeft Duco zich versterkt met extra specialisten. De buitendienst, hét aanspreekpunt op de baan, wordt geruggensteund door onze binnendienst en staat altijd klaar voor advies op maat.

Ventilatieberekeningen

Beide specialisten houden de vinger aan de pols bij zowel architecten, studiebureaus als EPB-verslaggevers en staan u bij met de nodige raad en daad doorheen de ontwerp- en studiefase. Zowel voor woningen, kantoren, scholen of zorgprojecten geeft dit team deskundig advies door onder meer de nodige berekeningen te maken, zodat u over alle nodige gegevens beschikt en snel op weg wordt geholpen!

Bovendien lanceerde Duco met www.ventilatieberekening.be een handige gratis online tool om in enkele eenvoudige stappen zelf uw ventilatieberekening te maken, maar uiteraard staat ons team altijd paraat om u bij te staan waar nodig.

Indien u persoonlijk wenst kennis te maken met onze nieuwe krachten, surf dan naar www.duco.eu/visit om een bezoek van één van de Duco-adviseurs aan te vragen!

Ook interessant