Drie apps om jezelf en je kinderen te vermaken

  BE   25 maart 2020 Bron: UPR
Drie apps om jezelf en je kinderen te vermaken
Hoe kun je jezelf vermaken als je verplicht thuis moet blijven? Dat is voor velen een hele opgave. Gelukkig kunnen wij jou op weg helpen met drie leuke apps om jou en jouw kinderen te vermaken in deze moeilijke tijden van het coronavirus. Lees snel het onderstaande artikel en ga op digitale ontdekkingsreis!

Quick-Step Roomviewer

Beslissen welke vloer het beste bij jouw interieur en persoonlijkheid past is geen exacte wetenschap. In een ideale wereld zou je verschillende vloeren in jouw eigen huis uitproberen voordat je een beslissing neemt. Gelukkig is er een hulpmiddel waarmee je dat kan doen. Met 'RoomViewer' kan je vrijwel elk type vloer uitproberen, zodat je zeker weet dat jouw uiteindelijke beslissing de juiste is.

De RoomViewer geeft je twee mogelijkheden:
  1. Gebruik een van onze bestaande kamers om een aantal verschillende combinaties van vloeren, wandkleuren, groeven en plankrichtingen uit te proberen;
  2. Upload een foto van jouw eigen woonkamer, keuken, slaapkamer, etc. en kijk hoe het er met jouw favoriete Quick-Step vloer zou uitzien.

Quick-Step Roomviewer

B&O AR Experience

Bang & Olufsen's AR Experience app biedt je de mogelijkheid om alle Bang & Olufsen producten digitaal in jouw woonruimte te plaatsen. De app werkt door middel van augmented reality, waardoor het product overal in jouw leefruimte verschijnt door het richten van jouw telefooncamera en het positioneren van de luidspreker. Je kan er vervolgens gemakkelijk omheen lopen om te zien hoe het er vanuit verschillende perspectieven uitziet.

Vervolgens kan je alle verschillende variaties van jouw favoriete producten ontdekken. Pas de kleuren en de voorzijde van de luidsprekers aan of voeg zelfs meer luidsprekers toe in dezelfde ruimte en loop rond om te zien hoe ze bij jouw interieur passen. Sla jouw beelden op en deel ze met anderen. Vraag de mening van jouw vrienden of stuur een afbeelding van jouw wish list.

Tot slot kan je met de app ook de dichtstbijzijnde (online) winkel vinden of een productdemonstratie boeken.

B&O AR Experience

Leer kloklezen met Flik Flak

Sinds 1987 is Flik Flak meer dan alleen een horloge voor kinderen. Flik Flak is een gespecialiseerd kinderhorlogemerk dat gebaseerd is op een uniek concept voor het leren lezen van de tijd.

Deze App helpt je bij het oefenen van het kloklezen met jouw kind op een leuke en makkelijke manier. Stap voor stap leren ze hoe ze de cijfers, uren en minuten moeten lezen en hoe ze moeten zeggen hoe laat het is. De app is prachtig ge´llustreerd en gratis beschikbaar in 10 talen.

Stap voor stap leren jouw kinderen kloklezen met toenemende moeilijkheidsgraden. Verschillende gebruikers kunnen elk met hun eigen profiel spelen en zes verschillende niveaus doorlopen om een "Clock-reader"-certificaat te behalen.

Ontdek samen met Flik & Flak hoe eenvoudig het is om klok te lezen!

Flik Flak

Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • bouwinfo