Buitenschrijnwerk

Doekzonwering voor glas op glas hoekramen

Minimalisme zwaait de plak in de hedendaagse architectuur en Renson speelt in op die trend met de Panovista. Dit nieuwe type doekzonwering is ideaal voor glas op glas hoekramen en hoekschuiframen, waar conventionele screens geen oplossing bieden. Bij de Panovista zijn geen hinderlijke aluminium profielen of kabels zichtbaar in de hoek. Een gepatenteerde technologie zorgt ervoor dat de beide zijden van het systeem tegelijk af- of opgerold worden en zorgen zo voor de gewenste zonwering, zonder daarbij in te boeten aan zicht naar buiten toe.

Bij de ontwikkeling van deze Panovista werd veel aandacht besteed aan het esthetische aspect en de vlotte integratie. De kast en zijgeleiders kunnen esthetisch weggewerkt worden in de gevel en zelfs de onderlat verdwijnt in de kast als de screen volledig opgerold is. Het systeem wordt geleverd met glasvezeldoeken met een zeer hoge zonweringscoëfficiënt. Profielen en doeken zijn in verscheidene kleuren beschikbaar.

De Panovista is beschikbaar met 2 types kasten, waarvan de grootste geschikt is voor hoekramen tot 6000 mm breed aan elke zijde en maximum 3400 mm hoog. Ideaal voor zowel nieuwbouw als renovatie, particuliere woningen als projecten. De Panovista wordt verplicht gecombineerd met een windsensor.

Batibouw 2016: doekzonwering voor glas op glas hoekramen - Renson

Ook interessant