Interieur

Dit mag niet ontbreken in je mancave

Dit mag niet ontbreken in je mancave
Heb je de ontzettende luxe om je eigen mancave in te kunnen en mogen richten? Dan wil je dit natuurlijk wel meteen goed aanpakken. Het is namelijk wel de plek die jij helemaal voor jezelf hebt, en waar je gewoon kunt genieten van wat entertainment, of even lekker in je uppie kunt ontspannen. Maar wat heb je nu allemaal nodig om die mancave optimaal in te richten en alles binnen handbereik te hebben? Je leest het hier.

1. Gaming

Ten eerste is het natuurlijk belangrijk dat alle mogelijkheden tot gamen aanwezig zijn. Of je nu zelf een actieve gamer bent of niet: je hebt gegarandeerd vrienden die wel van een potje Fifa houden. Zorg dus naast de juiste console en geschikte controllers ook voor voldoende Xbox Live tegoed of Playstation tegoed. Zo kun je samen, of alleen, gamen wanneer je wilt.

2. Eten

Je wilt natuurlijk ook kunnen genieten van een hapje op zijn tijd. Of dit nu een schaal chips is tijdens een blockbuster op TV, of een plank vol kaas en worst wanneer je aan het gamen bent: het is wel zo handig om dit alles binnen handbereik te hebben. Een mini koelkast is dan ook zeker een welkome toevoeging aan de mancave.

3. Drinken

Die mini koelkast kan naast eten, natuurlijk ook met voldoende drinken gevuld worden. Er moeten natuurlijk een x aantal kratjes bier klaar staan, maar denk ook aan voldoende frisdranken en natuurlijk een paar kannen of flessen water voor de dorst.

4. Zitten

Een comfortabele stoel is erg fijn, maar zodra je de mancave deelt met je vrienden moet iedereen comfortabel kunnen zitten. Zorg voor voldoende ruimte voor een fijne bank en eventueel wat losse stoelen of barkrukken. Zo kan iedereen zitten zoals hij dat wilt, en houdt je genoeg ruimte over voor die mini koelkast.

5. Opbergen

Maar al die luxe moet natuurlijk ook ergens opgeborgen kunnen worden. Voldoende kasten en andere opbergmogelijkheden zijn net zo belangrijk in de mancave. Je moet die kaas, worst, chips en Playstation games natuurlijk wel ergens kwijt kunnen. Probeer de opbergruimten zo ruim mogelijk te maken, maar laat het zo min mogelijk ruimte in beslag nemen. Plaats handige kitchen frames of hang de kastjes bijvoorbeeld boven ooghoogte om vloerruimte te besparen.

6. Opladen

Zeker wanneer je de mancave regelmatig met je vrienden deelt is het belangrijk om voldoende stopcontacten te hebben. Zo kan iedereen zijn telefoon opladen, kun je lekker je favoriete plaatjes draaien en kunnen ook televisie en console gewoon ingeplugd worden.

Ook interessant