Verbouwen

Dit is hoe je jouw trap kunt transformeren

Dit is hoe je jouw trap kunt transformeren
Wist je dat je een trap op een relatief simpele manier een compleet andere uitstraling kunt geven? Er is een grote kans dat het laten installeren van een nieuwe trap overbodig is. In plaats daarvan kan een specialist aan de slag gaan met de bekleding en de leuningen, waardoor je trap weer aan al je wensen voldoet. Hieronder lees je hoe jouw trap getransformeerd kan worden.

Waarom je trap niet hoeft te worden vervangen

Wanneer je traptreden zijn versleten en de uitstraling van je trap in zijn geheel niet meer mooi aansluit bij de rest van je interieur, kunnen we rustig stellen dat je trap verouderd is. Maar dat betekent nog niet dat je trap aan vervanging toe is. Je kunt dit namelijk prima oplossen door je trap door een specialist te laten renoveren. Er zijn bedrijven - zoals Jouw Trapspecialist - waar je trap ongeacht de staat in aanmerking komt voor een renovatie. Want misschien wil je gewoon de treden een andere kleur geven of alleen de leuningen vervangen. In dat geval is het fijn als een specialist met je meedenkt.

Sfeerverlichting

Een goede manier om je trap een compleet nieuwe uitstraling te geven, is door sfeerverlichting toe te voegen. Trapverlichting kan subtiel onder de treden worden weggewerkt. Zo transformeer je je huidige trap om naar een nieuwe, luxueuze trap. Tegelijkertijd wordt het traplopen 's avonds een stuk veiliger. Met goed verlichte traptreden kunnen veel vervelende valpartijen worden voorkomen. Voor een traprenovatie met trapverlichting kun je onder meer terecht bij Jouw Trapspecialist.

Kijk wat er mogelijk is

Als trapverlichting je een mooie optie lijkt, is het de moeite waard om met de specialisten van Jouw Trapspecialist in gesprek te gaan. Wellicht kun je dit namelijk combineren met het opnieuw bekleden van de trap. Het mooie van dit bedrijf is dat ze verschillende maatwerkopties bieden. Mocht je bijvoorbeeld de stootborden een andere kleur willen geven dan de treden, is dat geen enkel probleem. Wil jij dat je trap er weer helemaal als nieuw uitziet? Met de juiste kleuren, hoogwaardige materialen en luxe ledverlichting kan jouw trap een totaal andere uitstraling krijgen.