Digital Music Manager: Een sprong voorwaarts in audio integratie

23 september 2009 Bron: Vantage
Vantage kondigt de lancering aan van haar nieuwste innovatie, de Digital Music Manager. Deze met voorsprong krachtigste en meest uitgebreide muziekoplossing verkrijgbaar op de markt, is de eerste keuze van elke kieskeurige klant

De Digital Music Manager is uitgerust met het vermogen om automatisch op zoek te gaan naar alle digitale muziekbronnen aanwezig binnen een thuisnetwerk, en kan zo live streamen van laptops, USB/MP3-spelers, internetradio’s en alle mogelijke gedeelde muziekbestanden. Meer nog, deze biedt hier bovenop de mogelijkheid om eender welke, naar de Digital Music Manager zelf geripte en erop opgeslagen cd af te spelen. Problemen veroorzaakt door het gebruik van verschillende muziekbronnen of formaten behoren dus definitief tot het verleden. De Digital Music Manager verzamelt alle audiobronnen, formaten en afstandsbedieningen immers in één enkele gebruiksvriendelijke oplossing.

Bovendien ondersteunt de Digital Music Manager tot vier afzonderlijke audiostreams, wat concreet betekent dat een gebruiker thuis van zijn favoriete internetradiostation in de keuken kan genieten, terwijl de zoon live streamt van zijn laptop op de bovenverdieping, de echtgenote naar muziek van de jaren ’80 in de fitnessruimte luistert en een gast muziek van de eigen iPod in de woonkamer afspeelt. Meer nog, zodra de iPod van de gast ingeplugd wordt, zal de Digital Music Manager de metadata ervan overnemen en live muziek van de iPod streamen. Zodra de iPod echter verwijderd wordt, zal ook de metadata content verdwijnen en zal het systeem naar de beginsituatie terugkeren.

“De Digital Music Manager vloeit voort uit twee jaar onderzoek, samenwerking en aandacht voor het kleinste detail. Het resultaat hiervan is het krachtigste systeem dat op de markt verkrijgbaar is, gewijd aan entertainment en luisterervaring van de allerhoogste kwaliteit.”

Uniek aan de Digital Music Manager is verder ook de mogelijkheid om cd’s te kopiëren; dat gebeurt tegen 7 x sampling om de zuiverste audiokwaliteit te krijgen. Een dealer kan daarbij daadwerkelijk een cd die te sterk bekrast is om nog langer te beluisteren, in de Digital Music Manager plaatsen en eenmaal geript als gloednieuw laten klinken.

De Digital Music Manager is standaard uitgerust met:
• Een geheugen van 500 GB (goed voor ongeveer 800 à 1.000 cd’s) met als optie de mogelijkheid om dit geheugen uit te breiden tot een terabyte
• Gratis internetradio (V-tuner)
• USB/MP3-ondersteuning
• ‘Network Attached Storage Device’ (NAS) met rippingfunctie en back-up drive
• High Quality Ripping & Sampling

De Digital Music Manager laat zich ten slotte ook naadloos combineren met het InFusion Media Platform, de Axium multiroom versterker en alle aanraakschermen van Vantage. In feite is het intelligent aanraakscherm een ander sleutelaspect van de Digital Music Manager. Het gebruiksvriendelijke touchscreen toont de gebruiker daarbij albumhoezen, biedt hem de mogelijkheid om op uitvoerder, album of genre te zoeken, alsook zelf afspeellijsten samen te stellen en op te slaan.

Voor meer informatie: Vul onderstaand formulier in!

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo