Keukens

Design ontmoet duurzaamheid: Caesarstone lanceert porselein collectie

Design ontmoet duurzaamheid: Caesarstone lanceert porselein collectie
Caesarstone 513 Striata
Caesarstone, ontwerper en fabrikant van hoogwaardige oppervlakken in kwarts en porselein, lanceert een nieuwe porselein collectie als aanvulling op zijn portfolio. Met deze elegante collectie onderstreept het bedrijf zijn toewijding aan innovatie en baanbrekend design. De porselein collectie heeft als doel om aanrechtbladen te herdefiniëren en combineert esthetiek met functionaliteit, waardoor consumenten kunnen kiezen op basis van hun eigen smaak en wensen.

De porseleinen aanrechtbladen zijn ontworpen om zowel binnen als buiten te gebruiken. De oppervlakken zijn geschikt voor buitenkeukens door het gebruik van natuurlijke materialen die krasbestendig zijn en zowel bestand zijn tegen UV-straling als extreme weersomstandigheden. Huiseigenaren en ontwerpers kunnen nu elke ruimte upgraden en omgevingen creëren om het hele jaar door van te genieten. Of het nu gaat om een volledig uitgerust BBQ-plek in een landelijke tuin of een strak aanrech tblad en kookeiland voor de keuken binnenshuis.

Caesarstone lanceert porselein collectie
Caesarstone 580 Fume

Drie innovatieve eigenschappen

Het ontwerp van de porselein collectie introduceert drie innovatieve eigenschappen die een hoge mate van duurzaamheid, sterkte en stijl bieden:

 • Het Fortified Frame biedt een extreem hard oppervlak dat bestand is tegen krassen, druk en scheuren. Het is bestand tegen veeleisend gebruik in grote volumes en garandeert een lange levensduur en duurzaamheid.
 • Het High-Heat-Structuur vormt een veerkrachtig oppervlak dat bestand is tegen hoge temperaturen, waardoor direct contact met warme voorwerpen mogelijk is. De combinatie van natuurlijke ingrediënten zorgt voor UV-bestendigheid, waardoor het oppervlak geschikt is voor gebruik zowel binnen- als buitenshuis.
 • Het Forward Design presenteert oppervlakken met opvallende kleurenschema's, gedurfde aderen, voelbare texturen en unieke patronen. Deze oppervlakken zijn verkrijgbaar in de afwerkingen Honed of Ultra Rough, die het ontwerp verder accentueren:
  • De Ultra Rough afwerking kenmerkt zich door zijn textuur, een korrelige toets die een gevoel van authenticiteit introduceert. Het straalt een unieke charme uit.
  • De Honed Finish voelt zacht aan en is aangenaam voor het oog. Het presenteert een organische helderheid die moeiteloos de hele kamer betovert. De satijnen glans speelt met het licht en onthult verborgen dimensies onder het oppervlak.

Caesarstone lanceert porselein collectie
Caesarstone 514 Emprada

Uitbreiding van de bestaande collecties

Geïnspireerd door de onbegrensde schoonheid van de natuur, omvat de collectie een diverse reeks ontwerpen. De porselein collectie bestaat uit 22 nieuwe oppervlakken, waaronder:
 • 513 Striata: Een rokerige grijze basis, verweerd als een rots en fossielachtig, een geologisch landschap dat tot leven komt als oppervlak.
 • 514 Emprada: Lagen intens donkerbruin creëren een warme aardse basis, gelijkmatig doorkruist door fijne krijtlijnen en dynamische markeringen.
 • 540 Monumental: Een olifantgrijze basis, met zachte off-white markeringen gecombineerd met de geoxideerde aspecten van de steen, ruwe korrel en donkergrijze aders.
 • 580 Fume: Een energieke beige basis met crèmekleurige aders die eroverheen golven en de nevelige insluitsels van ondoorzichtige mineralen volgen.

Caesarstone lanceert porselein collectie
Caesarstone 540 Monumental