Badkamers

Desco stelt badkamer van morgen voor

Desco stelt badkamer van morgen voor
Square
De badkamer van morgen komt wat minder hoekig voor de dag. Strakke minimalistische lijnen maken plaats voor afgeronde hoeken en zachtere vormen. Zo blijft de badkamer een favoriete plek van ontspanning, mét ruimte voor innovatie. Dat bewijst Desco, een belangrijke speler in sanitair en verwarming, met enkele vernieuwende blikvangers.

Square, baden in schoonheid
Rond met tendens naar hoekig? Of rechthoekig met rondingen? Dat je schoonheid niet hoeft te verklaren, laat Desco graag zien met Square. Dit vrijstaande acrylbad oogt erg uitnodigend met zijn zachte vormgeving. En met een vrijstaande badmengkraan vergroot je meteen het loftgevoel.

Ook in het nieuwe jaar blijven vrijstaande baden immers een stijlvolle trend. Square inspireert je daarbij moeiteloos tot een persoonlijk interieur. Een simpel krukje, een opvallend vloerkleed of enkele kunstzinnige kaders volstaan om instant sfeer te scheppen.

Richtprijzen Square:
 • Vrijstaand acrylbad Square, 170 x 80 x 57 cm, 1.370 euro
 • Vrijstaande badmengkraan Pool, 978 euro

Newform, vorm tot in de essentie
Een eigentijds design met afgeronde hoeken geeft ook de collectie Newform een zachte toets. Bovendien krijg je alle ruimte tot verbeelding met deze vorm tot in de essentie. Ga je voor Japans evenwicht, Italiaanse durf of Franse finesse? Deze Belgische meubellijn geeft je veel vrijheid voor een persoonlijke inrichting – van een niet-alledaagse badkamer in zwarte eik tot een stilistisch eenvoudig wit meubel met klasse.

Newform laat je combineren op maat, zodat je badkamer even sfeervol als praktisch blijft. Met oog voor detail. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen tussen een tablet in porselein, onderhoudsvriendelijk kunstmarmer of laminaat. Een ontspannende badkamer loop je hoe dan ook nooit mis met Newform.Richtprijzen Newform:
 • wit en zwarte eik, ook verkrijgbaar in greige, zebrano, wit hoogglans en zwart hoogglans
 • meubel 120 cm met tablet in porselein, spiegelkast 120 cm met verlichting en 2 kolomkasten 37 cm zwarte eik: 2.261 euro
 • meubel 110 cm met opbouwlavabo 34 cm, halfhoge kolomkast 37 cm, spiegelkast 80 cm met verlichting en dubbel wandregaal 45 cm wit: 1.927 euro
 • opbouwlavabo, 34 cm: 112 euro
 • handenwasser kunstmarmer met kast 40 cm zwarte eik: 402 euro
 • handenwasser kunstmarmer met kast 40 cm wit: 340 euro
 • handenwasser stone 40 cm omkeerbaar: 249 euro

Twist, douchedeur
Andere handige nieuwigheid is de regelbare douchedeur Twist. Het glas is standaard antikalk en de profielen zijn behandeld met een speciale techniek uit de ruimtevaart (pvd = physical vapor deposition). Daardoor heeft het chroom een extreem goede weerstand tegen corrosie. Makkelijk te onderhouden dus én tegelijk ben je zeker van puur doucheplezier. Twist is bovendien een budgetvriendelijke oplossing en kan je zowel als draaideur als schuifdeur inzetten.


Richtprijs Twist: vanaf 443 euro

Brita, gefilterd water in een handomdraai
Niet alleen in de badkamer brengt Desco innovatie, ook in de keuken is er ruimte voor vernieuwing. Een slimme aanwinst voor elke moderne keuken is de nieuwe Brita.

Deze elegante keukenkraan heeft twee hendels: één voor ongefilterd water waarmee je ook de temperatuur en het doorstroomvolume regelt en één met het BRITA-logo waarmee je alleen fris, gefilterd water tapt. Snel en gemakkelijk switchen dus.De waterfiltratie verlaagt constant het kalkgehalte, de geur en smaakverstorende stoffen zoals chloor. Bovendien reduceert het systeem ook metalen zoals lood en koper die thuis in je leidingen kunnen voorkomen. Het compacte filterpatroon kan je eenvoudig onder de gootsteen monteren. Een geluidsignaal herinnert je eraan om het filterpatroon elke 3 tot 6 maanden te vervangen, afhankelijk van de lokale waterkwaliteit. Dankzij de meegeleverde teststrip kan je de waterhardheid zelf makkelijk meten.
 • Richtprijs: vanaf 479 euro
 • Afmetingen: 36,4 cm hoog, 20,6 cm diep
 • Buitenzijde verchroomd messing, binnenzijde roestvrij staal