Deceuninck stelt nieuw ‘Zakboekje voor de vakman’ voor

  BE   22 november 2017 Bron: Marquiz
Deceuninck stelt nieuw ‘Zakboekje voor de vakman’ voor
De nieuwe editie van het ‘Zakboekje voor vakman’, de ultrahandige pocket voor de professional van Deceuninck rolde net van de persen. Met de laatste updates van alle bouwprofielen. Maar uiteraard zonder aan de basis van het concept te sleutelen. Want het ‘Zakboekje voor de vakman’ van Deceuninck is en blijft een makkelijk te raadplegen werkinstrument dat u als vakman de mogelijkheid biedt om op een vlugge, concrete en exacte manier een overzicht te krijgen van alle beschikbare pvc-profielen van Deceuninck, van hun kleuren, lengtes, plaatsings- en verwerkingsvoorschriften enz.

De nieuwe editie van het ‘Zakboekje voor de vakman’ bevat alle technische informatie
over elk van de beschikbare bouwprofielen van Deceuninck, net als hun plaatsings- en
verwerkingsvoorschriften.

Het ‘Zakboekje voor de vakman’ werd opnieuw zo geconcipieerd dat het niet enkel een
overzicht van alle pvc-oplossingen voor binnen- en buitenschrijnwerk aanbiedt, maar bovenal als handig en compact werkinstrument kan fungeren voor de vakman. Het ringensysteem dat het
mogelijk maakt de pagina’s binnen het boekje volledig om te vouwen, de handige profielindex achteraan en de volledig geüpdate technische affiches dragen hier zeker toe bij.

Verder werd de nieuwe editie onderverdeeld in volgende toepassingsgebieden: ‘Ramen & Deuren’,
‘Dak & Gevel’ en ‘Interieurtoepassingen’. Ook de rubrieken ‘Kwaliteit’, ‘Onderhoud’ en ‘Algemene richtlijnen’ komen opnieuw aan bod.

Om een gratis exemplaar te verkrijgen, volstaat het eenvoudigweg een ‘Zakboekje voor de vakman’ aan te vragen via de site www.deceuninck.be. Ga naar ‘Professionals’, laat uw gegevens achter en een gedrukt exemplaar wordt u toegestuurd of bezorgd.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo