Deceuninck Preferred Partners geven hun unieke kijk op ramen tijdens bis 2019

  BE   17 september 2019 Bron: Marquiz
Deceuninck Preferred Partners geven hun unieke kijk op ramen tijdens bis 2019
Zeg nooit zomaar ramen tegen de kunststof en aluminium systemen van Deceuninck. Die zijn namelijk performanter, innovatiever en duurzamer dan ooit. Wie het bouw- & inspiratiesalon bis bezoekt, zal er niet naast kunnen kijken: Preferred Partners De Clerck, Ramaco, Van Hee en Vermeulen slaan er namelijk de handen in elkaar om het gamma van Deceuninck te vertegenwoordigen. Elk met een eigen invalshoek op de producten, vind je er een schat aan vakkennis gebundeld op één stand (stand 1530).

Download hier uw gratis toegangsticket voor BIS 2021

Bouw & Wonen biedt u gratis kaarten aan voor BIS 2021! U kunt tot maximaal 2 kaarten downloaden die geldig zijn op alle dagen van BIS 2021 behalve op zondag. BIS 2021 vindt plaats van 2 tot en met 10 oktober.

Klik hier om uw gratis tickets online te downloaden

Een innovatieve kijk bij Vermeulen

Vermeulen is een van de Preferred Partners die sterk in de innovaties van Deceuninck gelooft. “Deze hebben telkens een grote meerwaarde, waardoor we niet terugdeinzen voor de investeringen die ermee gepaard gaan.”

Bij Vermeulen kan je sinds kort niet alleen terecht voor kunststof profielen, maar ook voor een totaalaanbod aan aluminium ramen en deuren van Deceuninck Decalu. Deze nieuwe serie werd ontwikkeld op basis van de innovatieve So Easy-technologie die ervoor zorgt dat de aluminium ramen en deuren van Deceuninck niet enkel hoog scoren op het vlak van isolatieperformantie, kwaliteit en onderhoudsvriendelijkheid, maar ook op het vlak van kleurvastheid en een eigentijdse esthetiek.

Slimme kleuren troef bij Van Hee

Ramen, deuren en ventilatie-oplossingen in kunststof en aluminium combineren zonder dat iemand het verschil ziet? Ook dat kan, met het Smart Colour-verhaal dat Deceuninck ontwikkelde. Het is Preferred Partner Van Hee die op bis graag met dit verhaal uitpakt.

“Dankzij de ‘slimme’ kleuren matchen de kleurcoatings voor aluminium (Aluroc) en kunststof (Decoroc) perfect. Zo kunnen schrijnwerkelementen van verschillende productreeksen van Deceuninck in eenzelfde bouwontwerp naadloos gecombineerd. Dat geldt zowel voor de ramen en deuren, als voor de ventilatie-oplossingen van Deceuninck.”

Twijfel je nog steeds tussen aluminium of kunststof voor je raamprofielen? Dat hoeft niet meer! Want met de Deceuninck swindow-app – een applicatie waarbij foto’s van ramen worden getoond en gevraagd wordt de de getoonde ramen naar de categorie kunststof of aluminium te swipen – slaagt Deceuninck erin te bewijzen dat niemand het verschil nog ziet!

De ‘Smart Colours’ van Deceunink zijn uiterst duurzaam en bestand tegen krassen en atmosferische vervuiling. Ze zijn beschikbaar in 16 tinten: van licht ivoor en wit aluminium tot blauw- en antracietgrijs, wijnrood, staalblauw en grafietzwart.

Deceuninck Preferred Partners geven hun unieke kijk op ramen tijdens bis 2019

Circulaire economie in de praktijk bij De Clerck

De producten die Deceuninck voorstelt, zijn niet alleen duurzaam in die zin dat ze isolerend zijn, een lange levensduur hebben en weinig onderhoud vergen. Ze zijn tevens geproduceerd met een minimale ecologische voetafdruk en met een minimaal materiaalverbruik. Om het plaatje compleet te maken, kunnen ze op het einde van hun levensduur volledig worden gerecycleerd.

Dat recycleren doet Deceuninck sinds 2012 via zijn recyclageafdeling in Diksmuide, waar elk jaar maar liefst 2,3 miljoen oude ramen worden gerecycleerd en gerecupereerd tot nieuwe grondstof.

Daar werkt Deceuninck Preferred Partner De Clerck Ramen en Deuren graag aan mee door zaagresten en oude kunststoframen naar Deceuninck Recycling terug te sturen. Je kan er dus terecht voor een volledig circulair product!

Bezoek de Deceuninck Preferred Partners op stand 1530 in de Schrijnwerkhal.

Post een foto van jezelf op hun rennerspodium en maak kans op een gesigneerde rennerstrui!


Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo