De ronde dampkap: ronduit strak

10 oktober 2013 Bron: Logika
De moderne woonstijl kenmerkt zich door een strak en minimalistisch design. Een tendens die ook merkbaar is in de leefkeuken. Een dampkap die aansluit bij de rest van het keukeninterieur maakt het plaatje compleet. Daarom lanceert GF uit Zonhoven een ronde dampkap die zowel efficiŽnt als decoratief is.

Dampkap of lampenkap
De ronde dampkap lookalike lichtarmatuur heeft meer te bieden dan een elegante vormgeving en belijning. Het binnenwerk van de unit zorgt voor optimale afzuiging en geeft met de geÔntegreerde verlichting extra uitstraling. Dankzij de strak vormgegeven behuizing in solid surface ziet de kap er niet alleen gelikt uit, maar is die ook heel gemakkelijk te reinigen.

Opvallend onopvallend
Eenheid geeft rust en zorgt bovendien voor een ruimtegevoel. GF pleit daarom voor uniforme armaturen voor zowel verlichting als dampkap. Keukencomfort met een karaktervol design: rond en toch rechttoe rechtaan. Gegarandeerd een aandachtstrekker bij dinertjes.Eindeloze mogelijkheden met solids
Solid surface is een duurzaam en massief composietmateriaal dat vooral gekend is onder namen als Corian, Kerrock, Avonite of Hi-Macs. Het materiaal leent zich prima voor veelzijdige ontwerptechnieken en naadloze uitvoeringen. Een trend waarmee deze solids steeds meer aan populariteit winnen. Hoewel leverbaar in verschillende kleuren en dessins, is een witte uitvoering de meest pure verschijning. Solid surface kan haast overal toegepast worden. Zowel in het hedendaagse interieur van de privť-woning, als in de projectensfeer. Van oorsprong veel gebruikt voor keuken- en badkamertabletten. Maar nu dus net zo goed voor andere strakke en naadloze toepassingen in ronde of geometrische vormen.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo