Isolatie

Dé premiegids voor het isoleren van residentiële gebouwen

Dé premiegids voor het isoleren van residentiële gebouwen
Sinds 1 oktober kan je via het online loket van de Vlaamse overheid de nieuwe Mijn VerbouwPremie aanvragen. Recticel Insulation heeft alle kennis over de nieuwe isolatiepremies verzameld in een handige premiegids die je kan downloaden via www.premiegids.be

Als stimulans om energiebewuster te renoveren, geeft de overheid een uitgebreid aanbod aan steunmaatregelen. Daar geen gebruik van maken, is zonder meer zonde. Want naast de besparing op de energiefactuur, de vermindering van de CO2-uitstoot, het extra comfort en de meerwaarde van de woning die jouw klant zo bekomt, zorgen de financiële ruggensteuntjes van de overheid ervoor dat jouw klant zijn investering in energiezuinige renovatiemaatregelen nog sneller heeft terugverdiend.

Het is als bouwprofessional dan ook belangrijk om goed geïnformeerd te zijn omtrent de nieuwe isolatiepremies. Daarom heeft Recticel Insulation alle kennis verzameld in een handige premiegids waarin je een overzicht krijgt van alle isolatiepremies in 2022 en welke oplossingen Recticel Insulation aanreikt om de isolatiewaarden voor 2050 te behalen. Er is een gids beschikbaar met een overzicht van alle isolatiepremies in het Vlaams Gewest (Mijn VerbouwPremie), in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest als in het Waals Gewest.

Infosessies

Daarnaast organiseert Recticel Insulation enkele infosessies over de nieuwe isolatiepremie, Mijn VerbouwPremie.

Tijdens deze sessie vertelt Recticel meer over:
  • Wie deze premie kan aanvragen
  • Welk type gebouwen en welk type werken in aanmerking komen voor deze premie
  • Wie de werken dient uit te voeren
  • Welk attest je als aannemer je dient voor te leggen
  • Wat er precies op de factuur moet staan om te voldoen
  • We vertellen ook meer hoe je slim de isolatiewaarden voor 2050 kan behalen

Na de infosessie geniet je ook van een fabrieksbezoek. Deze infosessies gaan daarom door bij Recticel Insulation, Zuidstraat 15 in 8560 Wevelgem.

Surf naar www.premiegids.be en download dé premiegids voor het isoleren van residentiële gebouwen.

Schrijf je hier in voor één van de premie infosessies op donderdag 17/11 of op dinsdag 13/12, telkens om 14.30 u.: meer info via deze link.

Ook interessant