Interieur

De mogelijkheden van tegels

Met tegels kunt u uw persoonlijke smaak tot op de vierkante centimeter uitleven. In stijl met de rest van het huis. Of juist tegendraads. Tegels zijn hygiënisch, vochtbestendig en makkelijk in onderhoud. En het aardige van tegels is dat er niet echt trends in te onderscheiden zijn.

In feite zet u zelf de trend. Latijns-Amerikaans, Mediterraan, Oosters of Hollands wit? U zegt het maar. Want voor ieder thema zijn er tegels te krijgen waarbinnen u vervolgens uw eigen stijl bepaalt. Grootformaat, miniatuur glasmozaïek, of voor de speelsheid een combinatie van klein en groot. Langwerpig of vierkant. Een egale klassieke muur met een prachtig fresco. Of juist grillig uitgesneden of handgevormde tegels.

Glanzende tegels voor een hightech-effect of ongeglazuurd voor een nostalgische sfeer. Als er al een trend te ontdekken is dan is het de invloed van Oosterse culturen zoals de sereniteit van Japan of de uitbundige Chinese patronen.

Het belangrijkste is echter dat u de sfeer kiest waarin u zich thuis voelt. Met tegels is dat niet moeilijk. Het mooie ervan is dat niets hoeft, en vrijwel alles kan.

De keuze is dus volledig aan u.