Badkamers

De laatste trends voor de badkamer

De laatste trends voor de badkamer
Iedere dag sta je meerdere keren in je badkamer. De badkamer is net zoals de keuken best een centrale plek in het huis. Tegenwoordig zie je ook steeds meer dat mensen net zoals bij de keuken, het geen enkel probleem vinden om extra te investeren in de badkamer bij een verhuizing. Tenslotte betaalt de investering in een mooie en praktische badkamer zichzelf uiteindelijk gewoon terug. Het kan ook zijn dat de badkamer aan vernieuwing toe is, misschien wil je hem meer volgens de laatste trends inrichten of gebruiksvriendelijker maken. Misschien is alles gewoonweg verouderd en dat kan weer andere problemen opleveren, bijvoorbeeld lekkage.

Een badkamer met de uitstraling van een klein paleisje

Hoe fijn is het als je badkamer een nieuwe, schone en luxe uitstraling heeft. Het wordt dan echt een plek om helemaal even tot jezelf te komen. Lekker relaxen in een fraai bad of heerlijk genieten onder de douche. Zelfs jezelf opmaken of andere persoonlijke verzorging is veel prettiger in een badkamer die voor jou lijkt op een klein paleisje. Het nieuwe en luxe ogende sanitair geeft de natte ruimte al snel een opgeruimde en schone uitstraling en dat maakt dat je ook met een gerust hart een ander in je badkamer toelaat.

De nieuwste trends in materialen voor de badkamer

Een van de nieuwste trends is solid surface badkamersanitair. Behalve dat dit materiaal een schitterende uitstraling heeft, is het ook nog eens ontzettend duurzaam en hygiënisch. Solid surface is een mix tussen acryl, polyester en verschillende harssoorten. Met pigmenten kan er kleur aan het materiaal worden gegeven. Het materiaal is zeer slijtvast en eventuele krassen kun je weg polijsten. Daarom blijft dit sanitair zijn luxe uitstraling ook mooi behouden. Het blijft er jarenlang prachtig uit zien. Een ander voordeel is dat er met dit materiaal allerlei vormen gemaakt kunnen worden, waardoor het sanitair ook een unieke uitstraling krijgt. Er zijn geen poriën of naden, wat natuurlijk schitterend voor de looks is, maar ook heel hygiënisch. Chemische stoffen kunnen het materiaal niet aantasten.

De badkamer aanpassen of vernieuwen

Het bijzondere materiaal voelt ook nog eens heel prettig aan. Het geeft een warm en comfortabel gevoel als je in een bad van dit materiaal ligt.

Kijk eens bij Mastello naar de vele mogelijkheden die je met het materiaal hebt. Je krijgt gelijk zin om de badkamer aan te passen of te vernieuwen. Natuurlijk kun je ook voor sanitair van een ander materiaal kiezen, er zijn nog veel meer mogelijkheden. Je kunt ook mixen en matchen om de perfecte look voor jouw badkamer te creëren. Met de laatste trends op badkamergebied is er zoveel mogelijk, dat je voor iedere smaak en stijl wel jouw favoriete badkamer producten kunt vinden. Laat je gewoon eens inspireren.

Ook interessant