Architectuur

De hedendaagse toparchitecten van België verzameld in één boek

De hedendaagse toparchitecten van België verzameld in één boek
In dit zorgvuldig samengesteld overzichtswerk introduceert schrijver Agata Toromanoff de meest invloedrijke hedendaagse architecten van België, samen met een selectie van hun meest innovatieve, uitzonderlijke of geprezen gebouwen.

Dit overzicht van 40 toonaangevende architecten en bureaus presenteert een dynamische mix van filosofieën, met als rode draad een experimentele en op duurzaamheid gerichte benadering. Van gerenommeerde architect-designers zoals Vincent Van Duysen en ERPICUM tot opkomende talenten zoals OYO Architects. Allen oogsten ze lof en genieten ze steeds meer internationale erkenning.

Dit naslagwerk werpt een helder licht op de indrukwekkende creatieve prestaties die deze architecten al hebben geleverd tijdens hun loopbaan. Boeiende biografieën worden gecombineerd met foto's van adembenemende projecten en schetsen van de architecten met meer technische toelichting, met als resultaat een boek dat zowel verhelderend als mooi is om in te kijken.

Wie graag kennis maakt of zich meer wil verdiepen in het Belgische architectuurlandschap, look no further! Meer info en bestellen via deze link.

Ook interessant