Bedrijfsnieuws

De algemene directie van Woningen Blavier breidt uit

De algemene directie van Woningen Blavier breidt uit
Stefan Hallez
Om nog beter op de uitdagingen van morgen te kunnen inspelen, wordt de algemene directie van Woningen Blavier uitgebreid. Louis Amory, sinds 2008 gedelegeerd bestuurder, legt zich volledig toe op de commerciële ontwikkeling van het bedrijf en de activiteit als bouwpromotor. Stefan Hallez neemt de leiding op zich van de “sleutel op de deur” activiteit. Met zijn jarenlange ervaring in het bedrijf als marketing directeur en verantwoordelijke van het studiebureau, beschikt hij over de juiste troeven om verder in te zetten op de klantentevredenheid strategie en de (digitale) transformatie van het bedrijf.

In januari 2009 startte RUG ingenieur Stefan Hallez zijn loopbaan bij Woningen Blavier als Marketing Director en werkte hij een marketing- en communicatiestrategie uit die aan de basis ligt van de succesvolle groei van het bedrijf.

In 2013 werd Hallez ook verantwoordelijk voor IT en het studiebureau en werkte hij een beleid uit met het oog op innovatie en digitalisering.

Als algemeen directeur neemt Hallez de dagelijkse leiding over voor de sleutel-op-de-deuractiviteiten die 85% van de omzet van het bedrijf vertegenwoordigen.

“In mijn nieuwe functie zal ik mij hoofdzakelijk toespitsen op het verderzetten van de klantentevredenheidsstrategie en digitalisering. Deze aanpak zal Woningen Blavier toelaten om beter in te spelen op de veranderende markt en verder succesvol te groeien”, aldus Stefan Hallez.

Louis Amory: “Stefan heeft een sleutelrol gespeeld in de ontwikkeling van onze klantentevredenheidstrategie en beschikt over een zeer brede en diepgaande kennis van de verschillende facetten van ons vak. Met hem aan het roer van onze sleutel-op-de-deuractiviteit, staan we klaar en sterk voor verdere groei.

Te gelijker tijd, ben ikzelf meer beschikbaar voor onze snel groeiende vastgoedpromotor-activiteit en voor commerciële ontwikkeling.”

Ook interessant


Build for Life