Algemeen

De Gratis gids met alle premies van 2018!

De Gratis gids met alle premies van 2018!
Bent u aan het bouwen of verbouwen? Of hebt u plannen in de nabije toekomst? Dan kan een gids met alle Vlaamse premies zeker van pas komen!
Iedereen die bouwt of renoveert weet dat deze werken een hap uit het familiebudget kunnen nemen. Daarom is het handig om te weten of er voor bepaalde diensten en producten premies bestaan. De website uwgratisgids.be heeft daarom alle premies in één gids gegoten. Handig, want zelf het kluwen van de Vlaamse premies uitpluizen is vrij tijdrovend en ingewikkeld. Het opzoekingswerk werd voor u al gedaan!

De Gratis gids met alle premies van 2018!

De Vlaamse Premiegids is uitgebracht door uwgratisgids.be. Deze gids is een handige bundel waar alle bestaande premies in Vlaanderen in terug te vinden zijn. U vindt er alle informatie over de premies over isolatie, de Vlaamse verbeteringspremie, hoe BENoveren en nog veel meer. Na het lezen van de gids weet u alles over de premies en staat u sterker in uw schoenen om u financieel verder te helpen.

Waarom zou u de gids aanvragen?

Er zijn heel wat premies in Vlaanderen maar een overzicht krijgen van welke premie wel of niet geldig is en welke combineerbaar is met een andere, vergt heel wat opzoekingswerk. De premies zijn in het leven geroepen om vaak energiebesparende maatregelen financieel te ondersteunen. Waarom zou u er zelf geen gebruik van maken? Daarom werd dit in een gebruiksvriendelijke gids met alle premies netjes op een rijtje gezet. Handig meegenomen toch?

Klik hier voor meer informatie

Wat staat er allemaal in de gids?

In de gids vindt u de algemene premies met wat meer uitleg per dienst of product. Een stevige brok aan informatie die u eens op een rustig moment kan doornemen!
  • Vlaamse renovatiepremie
  • Vlaamse verbeterings- en aanpassingspremie
  • Totaalrenovatiebonus (BENO-pass)
  • BENOveren
  • Burenpremie
  • Premie netbeheer
  • Steden en gemeenten
  • Verlaagd BTW-tarief van 6%

Gratis offertes?

Wilt u graag wat prijzen vergelijken en kijken wat de verschillende firma’s u aanraden?
Dan kan u op de website uwgratisgids.be terecht voor gratis offertes voor al uw aanvragen. Handig voor al wie met concrete bouw- of verbouwplannen zit.

Klik hier voor meer informatie

Aarzel niet en vraag gratis de premiegids aan!
Zo kan u met een gerust hart starten met de bouw of verbouwingen en ziet u meteen waar u een financieel steuntje in de rug kan krijgen.
Een musthave voor iedereen die bouwt en verbouwt!

Ook interessant


Build for Life