Verwarming & Sanitair

De AirComfort regelt de ideale kamertemperatuur

Omdat Belgen niet willen investeren in producten die ze maar enkele dagen per jaar gebruiken, heeft Electrolux airconditioners ontwikkeld die het hele jaar door op een energiezuinige manier zorgen voor de meest ideale kamertemperatuur. De AirComfort collectie heeft voor iedere wens en elk interieur dan ook een passende airconditioning. Het AirComfort gamma bevat de Ecocool collectie, de Comfort Cool collectie en de mobiele Compact Cool collectie.

Houd het koel, houd het warm
De airconditioners uit de AirComfort collectie kunnen zowel de lucht verwarmen als afkoelen. De warmtepompen hebben een warmtevermogen die twee tot drie maal hoger ligt dan bij conventionele verwarming. Daarnaast zijn alle airconditioners uitgerust met een geavanceerde invertermotor. Deze efficiënte technologie zorgt voor een aangename, gelijkmatige temperatuur en luchtstroom. De invertermotor verbruikt daarnaast 50% minder energie dan vergelijkbare airconditioners zonder invertertechnologie. Hierdoor wordt een optimaal comfort en een lager energieverbruik geboden.

Slim Comfort
Dankzij de follow-me sensoren in de afstandsbediening weet de airconditioner altijd waar iemand zich bevindt. Hierdoor zorgt de airconditioner altijd voor de juiste temperatuur in de ruimte. Ook in de slaapmodus wordt de temperatuur ’s nachts automatisch aangepast aan het slaappatroon. De temperatuur past zich geleidelijk aan om grote temperatuurverschillen te voorkomen. Hierdoor biedt de airconditioner niet alleen extra comfort, maar is het energieverbruik ook beduidend lager.

Eén filter voor alles
Pure en schone lucht is niet alleen plezieriger om in te ademen, maar ook beter voor de gezondheid. Daarom bevat de AirComfort collectie de meest geavanceerde filters, waaronder filters met koud plasma en Bio-HEPA-filters. De nieuwe filters houden 95% van de stofdeeltjes tegen en zuiveren de lucht met behulp van een bio-bactericide die microben onder controle houdt en hun groei beperkt. Deze filters worden gebruikt om geurtjes afkomstig van rook, dampen of gassen te verwijderen. Het resultaat is een frisse en zuivere lucht. En dat met minimaal onderhoud van de filter.

Controlebox 24/7
Met de introductie van de nieuwe airconditioners is er ook een speciale app voor smartphone gelanceerd waarmee de temperatuur op afstand kan worden gecontroleerd. Of men nu van het werk onderweg naar huis is of thuiskomt na drie weken vakantie, met de Controlbox 24/7 kan via het mobiele netwerk de airconditioner op de meest ideale temperatuur worden ingesteld.