Interieur

Daniël Ost Christmas Days mikt op driedubbelslag

Het groots opgezette “ Daniël Ost Christmas Days ” dat plaats heeft van 11 tot en met 14 november in het stadhuis van Sint – Niklaas mikt op een driedubbelslag. Deze unieke tentoonstelling waarin o.a. duizenden rozen worden verwerkt, waarvan een hele reeks nieuw ontwikkelde soorten, zal velen verrassend doen opkijken. Nochtans willen de organisatoren zich niet alleen op de tentoonstelling focussen. Met het initiatief willen zij een driedubbelslag slaan : 1. de unieke Daniël Ost creaties tentoonstellen, 2. het stadhuis als gebouw opwaarderen en 3. de stad als winkelcentrum en toeristische aantrekkingspool een duwtje in de rug geven.

Unieke Daniël Ost creaties.

Wie het werk van Daniël Ost een beetje volgt, weet dat hij zich bij elke tentoonstelling overtreft.
Ook nu weer zullen zowel de monumentale bloemsierstukken, de gevarieerde tafeldecoraties en de soms minimalistische creaties niet alleen tot de verbeelding spreken, maar zij zullen de bezoekers ongetwijfeld inspireren voor de komende feestdagen. Ook de komst van Sinterklaas laat Daniël niet onberoerd, prachtige decoraties met eenvoudige Zuiderse en inheemse vruchten en fruit wekken ongeloof wanneer men ze ziet. Daarnaast zijn de volledig beklede en gedekte tafels een lust voor het oog. De feestzalen en gangen zullen er betoverend uitzien door de vele bloemen en planten, vooral rozen en orchideeën stelen er de show.

Stadhuis opwaarderen.

Het neogotische stadhuis behoort tot één van de mooiste van het land. Toch blijft de belangstelling voor dit gebouw ondermaats, ook voor de eigen bevolking. De Daniël Ost Christmas Days zullen daar hopelijk verandering in brengen. De vele aanmeldingen van zowel binnen- als buitenlandse geïnteresseerden moeten resulteren in een duidelijke opwaardering van dit gebouw als toeristische trekpleister.

Centrum bezoekvriendelijk maken.

Dat de tentoonstelling veel belangstellenden zal mogen verwelkomen is nu reeds duidelijk. De organisatoren willen er dan ook alles aan doen om deze bezoekers niet alleen de tentoonstelling te laten bezoeken, maar zij willen hen zoveel mogelijk laten kennismaken met de stadskern. Het centrummanagement en de vele winkelstraten steunen daarom dit initiatief en zetten hun beste beentje voor om via hun winkels eveneens extra publiek aan te trekken. Vele handelszaken bieden hun klanten toegangskaarten aan bij aankoop van producten. Anderen sturen mailings naar hun klanten om hen naar aanleiding van dit evenement speciale aanbiedingen te doen. Kortom, de Daniël Ost Christmas Days zullen het stadscentrum topdagen bezorgen.

Link: www.danielostevents.be