Keukens

Daniel Libeskind ontwerpt Sharp keuken voor Poliform

Sharp is een keukenproject, ontworpen door Daniel Libeskind, bedacht om een setting te creëren die de individualiteit van de eigenaar weerspiegelt. Het is een designconcept dat wordt gekenmerkt door vrijheid van stijl, voor degenen die graag veel ruimte hebben en tegelijkertijd onthult het een sterke tijdloze gezellige geest, gericht op een sterke relatie tussen de functionele ruimten en het eetgedeelte. Deze oplossing is het resultaat van stilistisch onderzoek naar vormen en materialen, waar de vormen minimalistisch zijn tot de naakte essentie, om de waarde van DuPont Corian hightech oppervlaktemateriaal zo veel mogelijk te vergroten, ook op het gebied van aanraking.

DuPont Corian in het Sharp project

De Sharp keuken van Poliform Varenna ontworpen door Daniel Libeskind gebruikt DuPont Corian hightech oppervlaktemateriaal in de kleur Glacier White voor het werkblad en de spoelbakken. De nieuwe zwarte kleur van DuPont Corian DeepNocturne (vervaardigd door DuPont met hun innovatieve productietechnologie genaamd DeepColour Technology) is gebruikt voor het eetgedeelte van het keukeneiland en voor de verticale bekleding van het kastsysteem.

Sharp door Poliform Varenna, design Daniel Libeskind

De Sharp keuken van Poliform Varenna ontworpen door Daniel Libeskind. gebruikt DuPont Corian hightech oppervlaktemateriaal in de kleur Glacier White voor het werkblad en de spoelbakken; de nieuwe zwarte kleur van DuPont Corian DeepNocturne (vervaardigd door DuPont met hun innovatieve productietechnologie genaamd DeepColour Technology) is gebruikt voor het eetgedeelte van het keukeneiland en voor de verticale bekleding van het kastsysteem.

Ook interessant