Daikin stelt innovaties voor op Batibouw

27 januari 2020 Bron: Two Cents
Daikin stelt innovaties voor op Batibouw
Naar jaarlijkse gewoonte stelt Daikin op Batibouw zijn nieuwigheden voor. De belangrijkste innovaties zijn de Daikin warmtepomp convector, de Daikin Stylish Black Black - de nieuwste design lucht/lucht warmtepomp - en de hoge temperatuur lucht/water warmtepomp Daikin Altherma 3 H HT. Dankzij de toevoeging van deze innovatieve Altherma 3, beschikt Daikin over een geschikte klimaatoplossing voor elke woning. Of het nu gaat om een nieuwbouw of renovatie en dit voor zowel hoge- als lagetemperatuur afgiftesystemen.

De Daikin warmtepomp convector: een nieuwe aanpak voor huiselijk comfort

De Daikin Altherma warmtepomp convector kan zowel gebruikt worden om te koelen als te verwarmen en de combinatie met vloerverwarming is perfect mogelijk. Deze warmtepomp convector is perfect geschikt voor gebruik in slaap- en woonkamers dankzij de stille werking en het elegante design.

Dankzij zijn innovatieve eigenschappen is de Daikin warmtepomp convector geselecteerd voor de Batibouw Innovation Tour en de Innovation Award die tijdens Batibouw uitgereikt wordt. Zijn efficiënte werking met laag energieverbruik levert dan weer een plaatsje op in de Batibouw Eco Tour en een nominatie voor de Eco Award.

De Daikin warmtepomp convector

Daikin Altherma 3 H Hoge Temperatuur warmtepomp: de essentie van de warmtepomp

Daikin stelt op Batibouw de Daikin Altherma 3 H HT voor, zijn nieuwste hoge temperatuur lucht/water warmtepomp voor verwarming, koeling en sanitair warm water. Met zijn A+++ energielabel is het één van de meest economische verwarmingssystemen. Ideaal om een bestaande ketel te vervangen en zo niet alleen te besparen op de energiefactuur, maar ook het milieu een handje te helpen.

Onder meer dankzij zijn superieure prestaties en het gebruik van hernieuwbare energie is de Daikin Altherma 3 H HT opgenomen in de Batibouw Eco Tour en geselecteerd voor de Eco Award.

Daikin Altherma 3 H Hoge Temperatuur warmtepomp

Daikin Stylish Black Black: de nieuwste design lucht/lucht warmtepomp

Volledig nieuw in het gamma Stylish lucht/lucht warmtepompen, en een absolute aanwinst, is de Stylish Black Black. Met zijn diepzwarte kleur komt hij helemaal tot zijn recht in de meest uiteenlopende interieurs. En met een diepte van slechts 185mm zijn de Stylish-units de dunste op de markt in het designsegment voor wandmodellen. Een eyecatcher maar tegelijkertijd discrete toevoeging aan de wand.

Daikin Stylish Black Black

Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • bouwinfo