Interieur

Concept Store IJburg vormt toekomst van woonboulevard

De Concept Store in Amsterdam IJburg vormt de toekomst van de woonboulevard. Dat is de mening van Olivier Smitshuijzen, algemeen directeur van De Kasstoor Groep. De Kasstoor Groep is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de Concept Store. die volgend jaar januari geopend wordt.

Volgens Smitshuijzen is het de bedoeling dat alles met de Concept Store zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt voor de consument. De Concept Store is gebaseerd op het idee dat consumenten nu stad en land af moeten reizen om die producten te kunnen bekijken en kopen die passen in hun interieur. In de Concept Store worden aanbieders van het commercieel hoogste segment bijeen gebracht in een aansprekende winkel. Doel is om de veelzijdigheid in het aanbod duidelijker te presenteren zodat de consument er zelf niet meer heen hoeft te reizen. Met de Concept Store vindt de consument de commerciële top van de markt bijna allemaal onder één dak.

Smitshuijzen denkt met het initiatief een selecte groep consumenten aan te kunnen spreken die bovendien regelmatig investeringen willen plegen in de kwaliteit van het interieur. Zijn Concept Store speelt in op het feit dat consumenten op termijn naar een woonboulevard zullen komen om op een doelmatige manier geïnformeerd te worden over het aanbod in een specifiek deel van de markt.

Gebaseerd op: Meubel