Algemeen

Concept & Build: Ultieme beurs voor alle voorschrijvers

Op woensdag 25 en donderdag 26 november heet FISA – organisator van onder meer Batibouw – alle voorschrijvers welkom in Paleis 2 van Brussels Expo op een nieuwe editie van CONCEPT & BUILD. Deze unieke B to B- beurs biedt een exclusief ontmoetingsplatform voor (ver-) bouwproducenten en alle professionelen die bij voorschrijf- en/of aankoopgedrag betrokken zijn. Meer concreet gaat het om (interieur-)architecten, gebouwbeheerders, studiebureaus, projectontwikkelaars, sociale huisvestingsmaatschappijen, verantwoordelijken van steden en gemeenten en openbare diensten ….

Ook de voorschrijvers van morgen komen er aan hun trekken: donderdagvoormiddag wordt de beurs immers voor laatstejaarsstudenten architectuur en interieurarchitectuur voorbehouden. Tot dit publiek richtte zich voordien de beurs Education, die sinds vorig jaar volledig in het nieuwe beursconcept werd geïntegreerd. De actieve voorschrijvers die dagdagelijks met het nemen van (ver-)bouwbeslissingen bezig zijn, worden op woensdag- en donderdagnammidag verwacht, dit telkens van 14u tot 18u.

De exposanten – producenten uit de (ver-)bouw en afwerkingsector – worden gedurende de twee dagen van de beurs de unieke gelegenheid geboden om hun meest bijzondere innovaties aan een zeer kwalitatief bezoekerspubliek voor te stellen. Dit alles gebeurt op een erg kostefficiënte manier: de nieuwe producten en diensten worden gepresenteerd op kleine (vanaf 9m²), uniforme standen. Exposanten kunnen de bezoekers meteen van antwoord dienen op de meest kritische en gerichte vragen.

Kostenefficiëntie hoeft echter niet met somberheid gepaard te gaan. De professionele beurs wordt gekaderd in een gezellige loungesfeer, inclusief trendy bar met gratis non-alcoholische dranken. De bezoekers kunnen er zowel van de stijlvolle standen als van een interessant randgebeuren genieten.

Voor meer informatie kan men op de website terecht: www.conceptandbuild.be

De firma FISA is specialist in het organiseren van bouw- en woonbeurzen, waaronder Batibouw de meest bekende is. Daarnaast is er Second Place, de eerste Belgische beurs voor het tweede verblijf in het binnen - en buitenland. Binnen de (ver-)bouwsector, is FISA ook aanwezig in de organisatie van niche-evenementen, zoals "Mijn huis, Mijn architect", "Belgian Building Awards " en "Red Turtle Art".

Praktische informatie:
Waar: Brussels expo (Heizel) – Paleis 2
Wanneer: woensdag 25 en donderdag 26 november 2009
Parking: GRATIS voor zowel de exposanten als de bezoekers

Openingsuren:
Woensdag 25 november: 14u00 - 18u00
Donderdag 26 november: 10u00 - 13u30: EDUCATION: enkel voor de studenten uit het laatste jaar van de opleidingen architect en binnenhuisarchitect
Donderdag 26 november: 14u00 - 18u00
Build for Life