Bedrijfsnieuws

Colora opent 51ste winkel in België

Colora, de winkelketen van de Belgische verfproducent BOSS paints, opent zijn 51ste verfwinkel in België. Vanaf 6 april kan men voor verf, inspiratie en persoonlijke dienstverlening ook terecht in ‘colora ternat’ op de Assesteenweg 43. Tijdens het openingsweekend op 6 en 7 april kan men er kennis maken met alles wat ‘colora - de verfwinkel’ te bieden heeft. Er is een welkomstkorting voorzien van 10%.

Wat biedt colora ternat?
Colora ternat is dé place to be voor mensen met schilderplannen want ‘verf, inspiratie en persoonlijke dienstverlening’, dat zegt helemaal waar colora voor staat. Men kan er niet alleen kwaliteitsverf van BOSS paints kopen, de klant kan er ook terecht met al zijn vragen, of die nu eerder technisch dan wel esthetisch zijn. colora ternat is een waar paradijs voor kleurliefhebbers: overzichtelijk en inspirerend, met keuze uit meer dan 10.000 kleuren. Tegen de zwarte wanden hangen kleurpanelen met vierkante kleurstalen die inspiratie bieden en de actuele kleurencollecties in de kijker stellen. Het lage rekkenlandschap maakt de winkel overzichtelijk; dat creëert een rustige omgeving waarin de bezoeker zijn speurtocht in de kleurenwereld kan ondernemen. Wil de klant eerst een paar interieurmagazines of -boeken doorbladeren, dan kan dat in de inspiratiehoek. Klanten die net dat ietsje meer willen of aarzelen bij hun kleurkeuze kunnen beroep doen op de kleuradviesdiensten van colora ternat, zowel in de winkel als aan huis.

Verder zal ‘colora ternat’ op geregelde tijdstippen activiteiten en workshops organiseren. Geïnteresseerden vinden het programma in de winkel of op de website www.colora.be.
Colora ternat zal ook dienst doen als depot voor de professionele schilder. Naast de goede ligging biedt de ruime parking hier eveneens een extra troef.

Openingsweekend
Bezoekers kunnen tijdens het openingsweekend op 6 en 7 april tussen 9 en 17u kennismaken met deze nieuwe colora-winkel. Ter gelegenheid van de opening van deze colora in Ternat geniet elke koper een korting van 10%. Het weekend wordt een verwenweekend : er is koffie of een pintje, warme wafels en voor de kinderen een springkasteel en een kleurwedstrijd. Wie er tijdens de opening niet kan bij zijn, is natuurlijk nadien van harte welkom in de winkel.

Ook interessant


Build for Life