Interieur

Colora opent 35ste winkel in België

Colora, de winkelketen van de Belgische verfproducent BOSS paints, opent zijn 35ste verfwinkel in België. Vanaf 9 mei kan men voor verf, inspiratie en persoonlijke dienstverlening ook terecht in ‘colora de verfwinkel’ in hartje Grimbergen . Tijdens het openingsweekend op zaterdag 9 mei en zondag 10 mei kan men er kennis maken met alles wat ‘colora de verfwinkel’ te bieden heeft. Onder de bezoekers worden alvast 10 gratis kleuradviezen verloot.

Wat biedt colora grimbergen?

‘colora grimbergen’ wordt dé place to be voor mensen met schilderplannen want ‘verf, inspiratie en persoonlijke dienstverlening’, dat zegt helemaal waar colora voor staat. Men kan er niet alleen kwaliteitsverf van BOSS paints kopen, de klant kan er ook terecht met al zijn vragen, of die nu eerder technisch dan wel esthetisch zijn. Deze colora in Grimbergen is een waar paradijs voor kleurliefhebbers: overzichtelijk en inspirerend, met keuze uit meer dan 10.000 kleuren. Tegen de zwarte wanden hangen kleurpanelen met vierkante kleurstalen die inspiratie bieden en de actuele kleurencollecties in de kijker stellen. Het lage rekkenlandschap maakt de winkel overzichtelijk; dat creëert een rustige omgeving waarin de bezoeker zijn speurtocht in de kleurenwereld kan ondernemen. Wil de klant eerst een paar interieurmagazines of -boeken doorbladeren, dan kan dat in de inspiratiehoek. Klanten die net dat ietsje meer willen of aarzelen bij hun kleurkeuze kunnen beroep doen op de kleuradviesdiensten van colora, zowel in de winkel als aan huis.
Verder zal colora grimbergen op geregelde tijdstippen activiteiten en workshops organiseren.
Geïnteresseerden vinden het programma in de winkel of op de website www.colora.be.

Colora grimbergen zal ook dienst doen als depot voor de professionele schilder. Naast de goede ligging biedt de ruime parking hier eveneens een extra troef.

Eric Appelmans - uitbater met ervaring

Deze nieuwe winkel wordt uitgebaat door Eric Appelmans, die ondertussen de verfwereld door en door kent. Na een opleiding decorateur/interieurarchitect ging hij onmiddellijk aan de slag. Via een omweg langs de film- en theaterwereld was hij vooral betrokken bij de opstart, inrichting en uitbating van diverse retailprojecten in de interieurbranche.
Nadien volgde een periode van meer dan tien jaar als zelfstandig schilder. De perfecte combinatie van theorie en praktijk op het gebied van kleur en verf.
4 jaar geleden dan werd de beslissing genomen in nauwe samenspraak met BOSS PAINTS om colora grimbergen te openen. In afwachting hiervan heeft Eric 2 jaar gewerkt als winkelmedewerker in colora wezembeek-Oppem én een klein jaar als uitbater van colora wavre.
Meer dan genoeg achtergrond en voldoende ervaring dus, en zo de geschikte persoon om colora grimbergen te openen.

Het zoeken en vinden van een geschikt pand liet iets langer op zich wachten… Eens het pand gevonden was, verliep het verkrijgen van de nodige vergunningen niet echt van een leien dakje. Het geduld van Eric werd dan ook bijna 4 jaar op de proef gesteld vooraleer hij z’n winkel in grimbergen nu eindelijk kan openen…

“Alhoewel het opstarten van deze winkel in Grimbergen niet zo evident bleek, ben ik heel blij dat we doorgezet hebben en dat de opening eraan komt. Het deed ook deugd dat er een aantal mensen op de gemeente in ons project geloofden en op die manier ons geholpen hebben om de winkel op te starten. Zelf ben ik er in elk geval helemaal klaar voor om de inwoners van Grimbergen en omstreken te begeleiden bij al hun verfplannen”, aldus Eric Appelmans, de uitbater van colora grimbergen.

Openingsweekend

Bezoekers kunnen tijdens het openingsweekend op 9 en 10 mei tussen 9 en 17u kennismaken met deze nieuwe colora-winkel. Ter gelegenheid van de opening van deze colora in Grimbergen maakt elke bezoeker alvast kans op een gratis kleuradvies. Iedereen kan zijn gegevens deponeren in een urne. Op het einde van het openingsweekend worden 10 winnaars uit de urne geloot en zij krijgen een kleuradvies aan huis. Wie er tijdens de opening niet kan bij zijn, is natuurlijk nadien ook van harte welkom in de winkel.

Info

colora grimbergen
Wolvertemsesteenweg 46
1850 Grimbergen
T 02 269 90 46

openingsuren:
ma-vrij 9u-18u
za 9u-17u
gesloten zondag