Bedrijfsnieuws

Colliers voortaan actief onder de naam EPMC

Het nieuwe management van EPMC nam eerder de beslissing om zich terug te trekken uit het Colliers-netwerk. Als gevolg daarvan zal het Belgische makelaarskantoor zijn activiteiten verder ontplooien onder de al bestaande maatschappelijke benaming ‘EPMC’.

EPMC, opgericht in 1983, is een gevestigde waarde in de Belgische vastgoedwereld. Het nieuwe management dat in 2013 aantrad, koos ervoor om zich enkel nog toe te spitsen op de kernactiviteiten van de onderneming, namelijk makelaardij, taxaties en consultancy. Om die reden viel begin 2014 de beslissing om de beheerafdeling af te stoten. Quares heeft die portefeuille ondertussen overgenomen.

Colliers International nam recent AOS over. Bij deze laatste ligt de focus duidelijk op facilitaire dienstverlening en corporate services. Naar aanleiding daarvan maakte EPMC de keuze om 100 procent zijn eigen onafhankelijke koers te blijven varen en zowel diensten naar eigenaars als gebruikers te blijven aanbieden.

Vanuit de nieuwe vestiging aan de Noorderlaan in Antwerpen focust EPMC zich zowel op de klassieke makelaardij als op consultancydiensten voor bedrijfsmatig vastgoed. Het gaat hier om kantoren, bedrijfsgebouwen voor industrie en KMO, en commerciële ruimten voor retail.

Ook interessant


Build for Life