Bouwmaterialen

CeraPoxy werkt keramische tegels duurzaam af

CeraPoxy werkt keramische tegels duurzaam af
Geen professional of bouwheer die het belang van een goede voeg onderschat. Zowel esthetisch als technisch heb je een kwalitatieve afwerking nodig om je tegelwerk duurzaam te maken. Als specialist in afwerking schuift Knauf een handig voegmiddel naar voor: Knauf CeraPoxy. Gemakkelijk in gebruik en geschikt voor vloeren en wanden, zowel binnen als buiten.

Knauf CeraPoxy kan je ruim toepassen, van 1 tot 5 mm breed: zowel voor het voegen van alle soorten keramische tegels en dunne vloerstenen, als glasmozaïeken, marmeren en natuurstenen vloeren en muren, zowel binnen als buiten. Met zijn vele houtkleuren leent Knauf CeraPoxy zich trouwens in het bijzonder voor het voegen van imitatie parketvloeren.

Het voegproduct, dat uit twee bestanddelen bestaat, is gemaakt op basis van watergedragen epoxyhars. Naast zijn uniform aspect is CeraPoxy niet alleen hypoallergeen, vlekkenwerend en bacteriostatisch, maar ook voldoende waterbestendig om muren te voegen in openbare douches en zwembaden.

Verder heeft de voegpasta een hoge chemische en mechanische weerstand en een hoge hardheid, wat het product bestand maakt tegen trillingen en vervorming van bouwmaterialen. Dankzij deze eigenschappen is Knauf CeraPoxy bijzonder geschikt voor het voegen van flexibele ondergronden. Om de betegeling de perfecte uitstraling te geven, werd het detergent CeraPoxy Wash aan het gamma toegevoegd. Opgelost in het reinigingswater is dit het perfecte middel om de resterende cementsluier definitief te verwijderen.

Knauf CeraPoxy werkt keramische tegels duurzaam af
  • Beschikbaar in verpakking van 3 kg
  • Kleuren: wit, cementgrijs, antraciet, Iroko, Wengé, Teak, Lariks
  • Voegbreedte: 1 tot 5 mm
  • Verwerkingstemperatuur: +5 °C tot +30 °C
  • Gebruiksduur ≥ 45 min
  • Wachttijd voor betreding: min. 24 u bij 23°C, min. 48 u bij 5°C

Ook interessant