Nieuwbouw

Casas Nieuwbouwdag 22 oktober 2006

De Casas Nieuwbouwdag is dit jaar aan zijn 9de editie toe. De vroegere Kijkwoningendag krijgt een nieuwe, ruimere “look”. Casas, tijdschrift voor (ver)bouwen en inrichten en initiatiefnemer van De Nieuwbouwdag, sloot daarbij een samenwerkingsakkoord af met Bouwunie.

Wie gaat bouwen heeft nood aan inspirerende voorbeelden uit de praktijk. De Nieuwbouwdag speelt duidelijk op deze behoefte in. Tientallen aannemers, bouwbedrijven en projectontwikkelaars tonen tijdens deze dag hun projecten. Het gaat niet enkel om complete woningen en kantoorgebouwen maar ook over deelprojecten zoals bijvoorbeeld ingerichte zolders, geplaatste zonnepanelen, gedecoreerde kamers, nieuwe appartementen,…
De aannemers tonen voorbeelden van geslaagde nieuwbouwprojecten waaruit de bouwlustige technische en praktische informatie en originele ideeën kan putten.

Een bundeling van alle opengestelde woningen vindt men terug in de gratis programmabrochure van de Casas Nieuwbouwdag. Deze is te verkrijgen bij het oktobernummer van Casas, wat momenteel verkrijgbaar is voor 3,50 euro bij de betere persverkoper. Ook info op www.casasmagazine.be.

De Casas Nieuwbouwdag is een initiatief van het maandblad ‘Casas’ in samenwerking met Bouwunie en komt tot stand met de steun van ING, Desimpel, Terca, Recticel en Grohe. Met eveneens dank aan de mediapartners Easy.be, Weekend-Knack, Building Services, Bouwmeester en Immospotter.

Zondag 22 oktober 2006 tussen 10 tot 18 uur:
gratis binnen kijken in meer dan 60 woningen!