Algemeen

Build-IT, het ICT-gebeuren voor de bouw, tijdens Batibouw

Na het succes van de eerste editie van de driedaagse BUILD-IT tijdens BATIBOUW 2008 – met iets meer dan 2.000 bezoekers – willen de organisatoren er opnieuw staan met deze “beurs in een beurs” tijdens BATIBOUW 2009. De nieuwe editie belooft zelfs nog sterker te worden. Op basis van de opmerkingen van exposanten en bezoekers, worden er een aantal aanpassingen doorgevoerd om zowel de exposanten als de bezoekers nog beter van dienst te kunnen zijn.

Op BUILD-IT wordt een platform aangeboden voor ICT-diensten gericht tot de bouwsector. Bij professionals uit de bouwsector denken de meeste mensen vooral aan metselaars, aannemers, schilders, schrijnwerkers en architecten. Dat 65% van de sector bediende is, wordt wel eens over het hoofd gezien. Zij maken dagelijks gebruik van tekensoftware, stockbeheersoftware, trackingsoftware, datamanagement,... Ook voor de administratie en de boekhouding wordt zo goed als uitsluitend nog gebruik gemaakt van de computer.

Door de beurs te bezoeken kunnen professionals uit de bouwsector kennis maken met nieuwste hard- en software die helpen bij de verdere informatisering en optimalisering van hun bedrijf. Op 26 & 27 februari 2009 kan de professionele bezoeker met zijn BATIBOUW-ticket gratis in de mezzanine van Paleis 3 terecht. (De mezzanine is een aparte ruimte in Paleis 3, gemakkelijk te bereiken via de Parklane.

Praktische info:

Plaats: Paleis 3 Brussels Expo
Toegang: gratis met Batibouw-ticket
Openingsuren:
Donderdag 26 februari 2009: 10u-18u
Vrijdag 27 februari 2009: 10u-21u (nocturne)
www.build-it.be

Ook interessant


Build for Life