Bricks & Leisure wordt omgedoopt tot Unibricks

  BE   21 september 2020 Bron: Bel-vastgoed
Bricks & Leisure wordt omgedoopt tot Unibricks
De Gentse projectontwikkelaar Bricks & Leisure wordt omgedoopt tot Unibricks. Het bedrijf is aan een evolutie bezig: met de nieuwe naam profileert Unibricks zich als meer dan enkel een projectontwikkelaar die gespecialiseerd is in het vrije tijds-segment.

Projectontwikkelaar Bricks & Leisure maakt deel uit van een groep met meer dan 40 jaar ervaring in de vastgoedwereld. Met vooral hotels en vakantiehuizen in de portefeuille spitste de projectontwikkelaar zich aanvankelijk op het ‘Leisure’-segment. Maar Bricks & Leisure evolueert volop verder en biedt meer aan dan enkel vrije tijds-investeringen.

Zo mengt Bricks & Leisure zich al op de markt van sociaal vastgoed en studentenvastgoed.

De vlag dekte dus niet langer de lading, een nieuwe naam drong zich op. Bricks & Leisure wordt Unibricks. De gloednieuwe naam is een samentrekking van United en Bricks. "Omwille van de grote verbondenheid van de collega’s tussen de afdelingen voelen we ons als bedrijf echt wel United. Ook naar de klanten toe, zal het bedrijf zich presenteren als één groep onder één dak, waar meerdere Business Units zich ontwikkelen op verschillende vastgoedsegmenten", licht managing partner Thomas Lecluse de nieuwe naam toe. "Tenslotte is het woord Bricks een duidelijke verwijzing naar de oorspong van Unibricks."

Een nieuwe naam, dat betekent ook een nieuw logo. Het herkenbare dak uit het oude logo verhuizen we mee naar het nieuwe van Unibricks. We vinden ook dezelfde kleuren terug in het nieuwe logo.

De afgelopen maanden werd er dus hard gewerkt aan de rebranding van onze huisstijl. Met Unibricks staat er meteen een veelbelovend tijdperk voor de deur. Want klanten kunnen bij Unibricks steeds rekenen op veilige, transparante vastgoedinvesteringen met service.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo