Keukens

Box Center verenigt spoelbak en keukenaccessoires

Box Center verenigt spoelbak en keukenaccessoires
Franke laat dit jaar zien hoe je keukenprocessen verder perfectioneert met de nieuwe “Box Center”. De belangrijkste keukenaccessoires worden onderdeel van de spoelunit – waardoor ze altijd en overal toegankelijk zijn. De Box Center is de perfecte oplossing voor diegenen die echt waarde hechten aan naadloze werkprocessen in de keuken – van de voorbereiding tot het koken zelf en zelfs tot het opruimen achteraf. En als je niet aan het koken bent, wordt alles veilig, hygiënisch en uit het zicht bewaard.

Box Center voor goede organisatie in de keuken

Elke actie is effectief in een goed georganiseerde keuken. Hetzelfde geldt voor Franke: hoe meer keukencomponenten op elkaar zijn afgestemd, hoe meer naadloos de dagelijkse processen kunnen verlopen. En hoe meer gemak ze bieden, hoe aangenamer het werk in de keuken wordt. De nieuwe Box Center is hier een goed voorbeeld van en perfectioneert de functionaliteit van de spoelbak. De belangrijkste keukenaccessoires die nodig zijn om maaltijden te bereiden – messen, snijplank en vergiet – worden gecombineerd, in een compacte unit, met de spoelbak, zodat ze altijd gemakkelijk te bereiken zijn.

Box Center verenigt spoelbak en keukenaccessoires

Box Center is compact

Met slechts 86 x 51 cm is de Box Center een uiterst compacte oplossing. De complete spoelunit past in alle 90 cm lade of keukenkasten en kan gemakkelijk achteraf worden gemonteerd. Het ontwerp van de spoelunit: naast de spoelbak bevindt een tweede bak met een afvoer, uitgerust met een afdekframe. De keukenaccessoires bestaan uit een kunststof en houten snijplank, een houten messenblok met drie sleuven en een roestvrijstalen vergiet. Het afdruiprek dient stabiliseert tevens het afdekframe wanneer de accessoires in de ‘nachtmodus’ worden geplaatst.

Box Center verenigt spoelbak en keukenaccessoires

Dag- en nachtmodus

In de ‘dag modus’ kunnen alle keukenhulpmiddelen naar wens worden uit genomen, waarbij het messenblok op zichzelf staat met behulp van een dwarsstang die aan de onderkant is bevestigd. De gepatenteerde drukknop, geïntegreerd op de kranenbank, maakt het mogelijk om water uit de spoelbak af te voeren zonder je handen nat te maken. De positie van de kraan en de drukknop kan worden bepaald op het moment van installatie. De installatie is bijzonder snel en gemakkelijk, dankzij de gepatenteerde “Fast Fix” –bevestiging. In de nachtmodus kan het afdekframe worden gebruikt om keukenaccessoires verticaal te plaatsen. De accessoires worden dan netjes opgeborgen, gelijk met het werkblad. Alleen de handgrepen van de messen zijn dan nog zichtbaar.

Ook interessant