Verbouwen

Bouwen of renoveren blijft de beste investering…

Bouwen of renoveren blijft de beste investering…
Zolang de spaarboekjes nauwelijks iets opbrengen en de rente op hypothecaire leningen historisch laag blijft, is investeren in het bouwen – of kopen en renoveren – van een woning een wijze beslissing. Flink wat studies tonen aan dat een eigen woonst de beste belegging is, in goede en kwade dagen.

Dus: wil je een woning kopen of (ver)bouwen? Wil je graag je interieur opfrissen of je huis uitbreiden? Een nieuwe keuken of badkamer kopen? Breng dan zeker een bezoekje aan bouw&reno, dé bouw- en renovatiebeurs, van zaterdag 13 tot en met zondag 21 januari in Antwerp Expo. Daar vind je negen dagen lang alle mogelijke tips en tricks, nuttige adressen en creatieve ideeën voor een geslaagd (ver)bouwproject.

Download hier uw gratis toegangsticket voor bouw & reno 2018

De kaarten zijn geldig voor 1 of 2 personen van zaterdag 13 tot en met zaterdag 20 januari 2018 (behalve zondag 14 en 21 januari).
Klik hier om uw gratis ticket online te bestellen

... zeker als je gratis professioneel advies krijgt …

Iedereen met bouw- of renovatieplannen heeft flink wat vragen en is op zoek naar objectieve antwoorden daarop. Die krijg je tijdens bouw&reno van o.a. Architecten-Bouwers, Bouwunie, Eandis en Stad Antwerpen. Die specialisten staan klaar om je gratis wegwijs te maken in het kluwen van regeltjes, normen en verplichtingen die bij een (ver)bouwproces komen kijken. Om een gratis adviessessie bij te wonen, schrijf je je vooraf in via www.bouwreno.be. De sessies zijn persoonlijk en duren zo'n 20 minuten.

Meer dan 250 exposanten

De 4 hallen van Antwerp Expo zullen tot in de kleinste hoekjes gevuld zijn met zo’n 250 enthousiaste exposanten. Tijdens bouw&reno krijg je dan ook een duidelijk overzicht van alles wat de bouwsector op dit moment te bieden heeft: van bouwmaterialen en dakwerken, over keukens & badkamers, ramen & deuren, isolatie, tot verwarming, verlichting, veranda’s ...

Bouw&reno is en blijft de eerste grote (ver)bouwbeurs van het jaar. Je ontdekt er dan ook meteen de laatste trends en de nieuwste technieken uit de bouw- en renovatiesector. Je vindt er niet alleen de producten of materialen waarnaar je (misschien al lang) op zoek bent, maar ook de vakman die ze kan komen plaatsen.

Bouw&reno praktisch

Waar:
Antwerp Expo
Jan Van Rijswijcklaan 191
2020 Antwerpen

Wanneer:
Van zaterdag 13 tot en met zondag 21 januari 2018
- Weekend: 10 tot 18 uur (met gratis kinderopvang)
- Weekdagen: 13 tot 18 uur
- Nocturne: vrijdag 19 januari, open tot 22 uur

Toegangsprijs:
- € 10 (online tickets met korting via www.bouwreno.be)
- Gratis toegang voor kinderen tot en met 16 jaar (vergezeld door een volwassene)

Openbaar vervoer:
- Tram 2 Linkeroever - Hoboken
- Tram 6 Luchtbal - Olympiade

Ook interessant