Bouw & Wonen versie 4.0 staat nu online!

17 augustus 2011 Bron: Bouw & Wonen Verstuur
De site Bouw & Wonen bestaat al vanaf 2002 en heeft sindsdien twee updates gekend.. Het voortdurend groeiend aantal bezoekers in combinatie met uitbreidingen veroorzaakten zo nu en dan vertragingen. Dat was de eerste aanleiding om de site te gaan vernieuwen. Tevens werd besloten om tegelijkertijd de functionaliteit van de site op vele vlakken te gaan voorbereiden op uitbreiding. Na maanden van planning en intensief voorwerk gaat de site op 17 augustus live in versie 4.0.

Wat is er nieuw?

Ten eerste is het uiterlijk opgefrist en is er zorg gedragen voor een betere leesbaarheid.
De eerste aanleiding tot deze update is zeker niet uit het oog verloren en dus is de site niet alleen sneller, hij kan de groei naar de toekomst op alle vlakken aan. Met andere woorden er is niet alleen aan de snelheid gedacht, maar ook de functionaliteit die binnenkort geïnstalleerd wordt, is voorbereid.
“Kleine” aanpassingen zijn direct al meegenomen. Zo ziet u landmarkeringen bij de nieuws-items staan en is “Vastgoed” voorzien van een nieuwe uitgebreide zoekfunctie.

Partners

Naast het vernieuwen van de site staan er nog een aantal zaken op de planning om de kwaliteit van B&W verder op te drijven. Om dit te bereiken zal er onder andere gewerkt worden met grotere of gespecialiseerde partners. Het doel is om op die wijze te zorgen voor een hoger kwaliteitsniveau van de content..
Binnenkort zult u betere content zien als resultaat van de samenwerking met grote partners.

Makelaar-online

Bouw & Wonen Immo, zoals dat tot op heden gekend is, wordt omgedoopt tot B&W Vastgoed en is voorzien van vernieuwende functionaliteiten. Zo is B&W Vastgoed volledig kaartgedreven en kan men door het verschuiven van de kaart, alle woningen of gronden zien die te koop of te huur staan. Heeft u een mooie woning gevonden? Dan kunt u ook in een paar stappen berekenen of u deze woning ook voordelig kunt financieren.

Bouw & Wonen vastgoed is een samenwerking tussen Bouw & Wonen en Makelaar-online.be. Door deze samenwerking is een verdere ontwikkeling van het vastgoed portaal gegarandeerd. Momenteel wordt er dan ook gewerkt aan een Europese database, waardoor u binnenkort via Bouw & Wonen en makelaar-online.be ook naar woningen kunt zoeken in bijvoorbeeld Nederland en Duitsland en Frankrijk.

Nieuwe rubrieken

Er zijn zowel nieuwe als meer uitgebreide, rubrieken bijvoorbeeld
Tips & Advies (nieuw)
Evenementen kalender (uitgebreid)
Videozone (nieuw)
Bedrijvengids (vernieuwd en uitgebreid)
Offertes aanvragen
Nieuwe rubriek: Second Place (binnenkort)

Content

Niet alleen komt er meer eigen content er wordt ook meer actief gezorgd voor nieuwsgaring. Daarnaast zijn de eerste contacten gelegd om een interessante columns te presenteren met uniek en up-to-date nieuws over architectuur, bouwen, hypotheken en meer.

Dit is een eerste update over de vernieuwde site en de ambities. Het gaat hier zeker niet stoppen. Alleen kunnen we veel, mèt u kunnen we nog veel meer.

Kunt u bijdragen aan het verbeteren van de site of kent u iemand? Laat het ons weten via ons contactformulier.
Verstuur
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Hypotheek.be
  • Loxone
  • bouwinfo