Algemeen

Boumans Schilderspecialist winnaar Klanttevredenheid Award 2013

Alweer voor de zevende keer vonden deze week de Klanttevredenheid Awards plaats voor de 400 erkend Betere Schilders. Trotse nummer één werd Boumans Schilderspecialist uit Haelen. Hij ontving van zijn klanten het prachtige klanttevredenheidscijfer van 9.6..! Op een schitterende tweede plek met een 9.5 eindigde Marcel Onstenk van Schildersbedrijf Onstenk uit Zwolle. De top drie werd gecomplementeerd door Marco Vulders Schilderwerken uit Schijndel met een 9.4

Tijdens de feestelijke avond werd onder meer een ‘spoedcursus’ Social Media gegeven. Ook kwam sponsor Repair Care aan het woord en onthulde meteen een innovatief nieuw product, de betonreparatiepasta. Tot slot sprak ook Johan de Jongh (ex voorzitter AF-erkend) zich zeer positief uit over Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder en het BS keurmerk.

Overigens stond de avond volledig in het teken van de 25 prijswinnaars. Zo ontving Boumans méér dan alleen bloemen, applaus en een bokaal uit handen van De Betere Schilder. Hij ontving een waardecheque (t.w.v. € 500,-) van Staalmeester Kwasten en van Repair Care kreeg hij 3 volle opleidingsdagen cadeau.
De gehele top 25 kon overigens rekenen op mooie prijzen van zowel Repair Care als Staalmeester Kwasten.

Voor het zevende jaar op rij steeg de concurrentie en het aantal ingevulde enquêtes ten opzichte van het jaar ervoor. In totaal waren er immers 900 enquêtes ingevuld teruggestuurd door klanten van Betere Schilders, tegenover 834 tijdens 2011. Het gemiddelde cijfer van alle Betere Schilders is een indrukwekkende 9.0..!

Vanaf 2005 werken de Erkend Betere Schilders met klanttevredenheids-onderzoeken. Sinds februari 2009 is er zelfs een samenwerking aangegaan met 'SchilderKTV' van USP Marketing Consultancy. Dankzij deze samenwerking kunnen Betere Schilders heel gemakkelijk online enquêtes versturen naar hun opdrachtgevers.

Ook interessant


Build for Life