Boels Rental neemt Drott over

5 mei 2015 Bron: Viazemsky
Boels Maschinenverleih Österreich GmbH heeft per 1 mei 2015 de Oostenrijkse verhuur- en serviceactiviteiten van M.R. Drott GmbH & Co overgenomen. Het gerenommeerde bedrijf Drott is opgericht in 1940 en sinds 1980 actief op de verhuurmarkt van bouwmachines. Met negen vestigingen en zestig medewerkers is Drott in Oostenrijk dé specialist op het gebied van grondverzetmachines. Boels is sinds acht jaar actief in Oostenrijk en opende op 27 april jl. in Klagenfurt de elfde vestiging.

Pierre Boels, directeur Boels Rental:
“Wij zijn zeer gelukkig met de overname van Drott. De overname zorgt er niet alleen voor dat Boels de nummer 1 positie in Oostenrijk verwerft, maar wij krijgen er ook zeer ervaren nieuwe collega’s bij. Daarbij beschikt Drott over een geweldige klantenschare in de grond-, weg- en waterbouw.”

“De overname is een belangrijke stap in onze groeistrategie. We verwachten synergievoordelen en zullen onze vloot in Oostenrijk verder uitbreiden. Door gebruik te maken van onze nieuwe landelijke dekking kunnen wij onze service naar key-accounts verder vergroten. Daarnaast spelen we in op de verdere wereldwijde verschuiving van kopen naar huren, een trend die ook in Oostenrijk duidelijk merkbaar is.”

Karl Streicher en Stefan Krejca, directie M.R. Drott GmbH & Co:
“Drott en Boels passen goed bij elkaar. De combinatie met Boels maakt synergie en verdere doorgroei mogelijk. Met de krachtenbundeling kunnen we de klanten voortaan nog beter helpen.”

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Easykit
  • bouwinfo