Interieur

Bloemen en cupcakes op B-DECOoh!

B-DECOoh! Open Door Days telt af naar de volgende editie. Nog even voor organisatoren en exposanten op de exclusieve opendeurdagen voor professionals in binnen- en buitendecoratie hun gasten met open armen ontvangen. Er vallen zaakjes te doen op B-DECOoh!. Onze hostessen staan klaar aan de ingang met een ‘goodie bag’ voor de bezoekers. Kijk er gerust even in, want hier vindt u ook een bonnenblad met acties en voordelen. Zeg nu zelf, die interessante promoties laat u toch niet links liggen?

Workshops en demo’s …
Bent u al ingeschreven voor de workshops van Jeso Cards? Deelnemen kan tegen een democratische vergoeding en na voorafgaande registratie op de website van Jeso Cards (www.jesocards.be). U kan deelnemen op zondag of op maandag telkens om 13u. Aarzel niet, het loont de moeite. U komt alles te weten over de troeven van trendy verpakkingen voor boeketten en bloemstukken. Meer, u leert eigenhandig hoe u met gebruik van creatieve materialen, een verpakking creëert met gepersonaliseerde toets.
Neem gerust de tijd om de demonstraties door Jill Ceulemans (zondag om 13u30) en Stefan Van Berlo (maandag om 13u30) voor D&M Depot, en door Moniek Van den Berghe (zondag en maandag telkens om 15u30) voor Serax maison d’être. Ook van deze topdesigners steekt u ongetwijfeld heel wat van op!

Bloemen en cupcakes …
De twee bloemenkamers op BDECOoh! hebben weliswaar elk een eigen thema, maar één ding hebben ze alvast gemeen: een waterval aan bloemen! Smithers-Oasis levert alle materialen nodig voor de realisatie van de opmerkelijke creaties in beide kamers. In kamer 1 bewondert de bezoeker de Valentijn/huwelijksarrangementen vervaardigd door Annick Mertens. De bloemensponsoring hier is voor rekening van Agora. In kamer 2 stelt Franky Bollingh een aantal hedendaagse urne/rouwarrangementen tentoon. Hij maakte daarbij gebruik van de bloemen gesponsord door Euroveiling.
Multifleurs en Floristencenter Wevelgem hebben al toegezegd voor het verzorgen van de bloemensponsoring voor de scholenwedstrijd ‘gedekte tafel’ met als thema het creëren van een magische koffietafel met cupcakes. Serax maison d’être en D&M Depot stellen de serviezen ter beschikking van de deelnemers. Op basis van OASIS® Floral Cupcakes - een nieuw product van Smithers-Oasis - en één van de trendkleuren voor 2013, zullen ongetwijfeld indrukwekkende tafelcreaties ontstaan. De organisatie van de wedstrijd is in samenwerking met Fleur Magazine.

3 trendstijlen…
Art Director, Siegrid Demyttenaere, is in volle voorbereiding voor de interpretaties van 3 trendstijlen die in het komende jaar naar voor komen:
  • de HUMANIST: met zachte tinten en materialen, zeer eco-minded, groen, gevoelig...
  • de ANALYST: onderzoeken, wetenschap, met architecturale invloeden en structuren, gericht op ordenen en archiveren, waar het brein staat centraal.
  • de HUMORIST: met felle kleuren en gedurfde combinaties, experimenteren, fun & playing, waar ook wordt gespeeld met verhoudingen en volumes.

B-DECOoh! Open Door Days vindt plaats op zondag 3, maandag 4 en dinsdag 5 februari 2013 in Paleis 1 van BRUSSELS EXPO. Op zondag en maandag zijn de deuren open van 10u00 tot 19u00, op dinsdag van 10u00 tot 16u00.

B-DECOoh! Open Door Days is enkel op uitnodiging toegankelijk voor professionals in binnen- en buitendecoratie.