Verbouwen

Bezoek de Wienerberger stand op BIS en recupereer tot 475 euro op uw aankopen!

Bezoek de Wienerberger stand op BIS en recupereer tot 475 euro op uw aankopen!
Koestert u bouw- of renovatieplannen? Dan gaat u ongetwijfeld uw licht opsteken op BIS. Vergeet zeker niet om een bezoek te brengen aan de Wienerberger stand, want daar vallen volop ideeën te rapen. De fabrikant van keramische bouwmaterialen en innovatieve totaaloplossingen geeft er een overzicht van zijn uitgebreide assortiment aan bouwmaterialen. U vindt er alles wat een (ver)bouwer nodig heeft: Porotherm binnenmuurstenen, Koramic kleidakpannen, Terca gevelstenen en Wienerberger kleiklinkers. En als u iets ziet dat u bevalt, krijgt u bij aankoop nog een serieus financieel voordeel.

U krijgt tot 475 euro terug na aankoop van uw kleidakpannen, gevelstenen en kleiklinkers!

Op de Wienerberger stand kunt u een geschenkbon krijgen. Al wat u daarvoor moet doen, is enkele vragen beantwoorden over welke producten uw voorkeur genieten. Als u achteraf effectief materialen van Wienerberger koopt, geven de geschenkbonnen recht op terugbetaling van een deel van de aankoopprijs.
Er zijn geschenkbonnen per productgroep, dat wil zeggen drie in totaal: een voor Koramic kleidakpannen, een voor Terca gevelstenen & gevelsteenstrippen en een voor Wienerberger kleiklinkers.
  • Op kleidakpannen krijgt u een ristorno van maar liefst 175 euro.
  • Op gevelstenen en gevelsteenstrippen is er een even groot voordeel.
  • Bij de aankoop van kleiklinkers, krijgt u met een geschenkbon 125 euro terugbetaald.
Daarmee wordt een bezoek aan de Wienerberger stand op BIS wel erg lucratief, want in totaal kan het u tot 475 euro ristorno opleveren.

BIS 2022, 8–16 oktober 2022, Flanders Expo Gent, Wienerberger stand 1302

Download hier uw gratis toegangsticket voor BIS 2024

Bouw & Wonen biedt u gratis kaarten aan voor BIS 2024! U kunt tot maximaal 2 kaarten downloaden die geldig zijn op alle dagen van BIS 2024. BIS 2024 vindt plaats van 5 tot en met 13 oktober.

Klik hier om uw gratis tickets online te downloaden


Bezoek de Wienerberger stand op BIS en recupereer tot 475 euro op uw aankopen!