Dossier Batibouw

Bezoek aan Wienerberger op Batibouw kan tot 325 euro opleveren

  BE   13 januari 2014 Bron: Wienerberger
Bezoek aan Wienerberger op Batibouw kan tot 325 euro opleveren
Arch. Hans Weemaes & Karin Janssens
Centraal in Paleis 5 van Batibouw 2014 geeft Wienerberger, fabrikant van keramische bouwmaterialen en innovatieve totaaloplossingen, een overzicht van zijn uitgebreide assortiment aan bouwmaterialen. Men vindt er alles wat een (ver)bouwer nodig heeft: Porotherm binnenmuurstenen, Koramic kleidakpannen, Terca en Desimpel gevelstenen en Wienerberger kleiklinkers. Bij aankoop zit er bovendien een serieus financieel voordeel in.

Krijg tot 325 euro terug na aankoop van kleidakpannen, gevelstenen en kleiklinkers

Op de Wienerberger stand kunnen bezoekers een geschenkbon krijgen. Al wat men daarvoor moet doen, is enkele vragen beantwoorden waarin wordt gepeild aan welke producten men de voorkeur geeft. Als men achteraf effectief materialen van Wienerberger koopt, geven de geschenkbonnen recht op terugbetaling van een deel van de aankoopprijs.

Wienerberger op Batibouw 2014
Koramic Tegelpan Plato Oud Koper Bezand - Groep 3 - Brugge

Er zijn geschenkbonnen per productgroep, dat wil zeggen drie in totaal: één voor Koramic kleidakpannen, één voor Terca & Desimpel gevelstenen en één voor Wienerberger kleiklinkers. Op kleidakpannen krijgt men een ristorno van maar liefst 125 euro. Op gevelstenen is er een even groot voordeel. Bij de aankoop van kleiklinkers, krijgt men meteen een geschenkbon van 75 euro terugbetaald. Daarmee wordt een bezoek aan de Wienerberger stand op Batibouw wel erg lucratief, want in totaal kan dit tot 325 euro ristorno opleveren.

Wienerberger op Batibouw 2014
Koramic Façatile Antraciet mat ARFIVE - arch. Filip Verbeke - Oostkamp

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo