Nieuwbouw

Betaalbare, energiezuinige nieuwbouwwoningen vanaf €125.000

Onder de noemer Smart Building Concepts by BIK tekenden de bouwspecialisten van BIK Woningen 23 doordachte woningen voor u uit. De 23 conceptwoningen zijn er voor de snelle en slimme beslissers. Voor een instapprijs vanaf € 125.000* (excl. kosten, BTW en bouwgrond) krijgt u een kwalitatief hoogstaande en energiezuinige woning waarin het prettig wonen is.

Strenge kwaliteitseisen voor doordachte woningconcepten

Net zoals bij elk BIK-project voldoen deze woningen aan onze strengste kwaliteitsnormen. Toch kunnen deze woningen aan interessante prijzen aangeboden worden omdat ze zo goed doordacht zijn. De kostenbewuste woningontwerpen, de optimale indeling, de maximale benutting van de beschikbare oppervlakte en de keuzes van materiaal en uitvoering zorgen voor een juiste verhouding prijs/kwaliteit.

Gezond woonklimaat en creatieve architectuur

De Smart Building Concept woningen komen tegemoet aan de woonwensen van vandaag en morgen. Het is er prettig wonen voor het hele gezin. Dankzij de toepassing van de strengste bouwnormen bieden deze woningen een gezond woonklimaat, zekerheid en gemoedsrust.

Bovendien heeft elke woning net dat speciale uitzicht waarmee het zich op een stijlvolle manier kan onderscheiden. Het gebruik van mooie en duurzame materialen, aandacht voor het detail en een fijne afwerking dragen daartoe bij. Uw woning wordt zo een plaats om naar uit te kijken.

Energiezuinig wonen

In de ontwerpen werd ook bijzondere aandacht besteed aan energiezuinig wonen. Alle woningen overstijgen standaard de huidige strenge regels en normering op het vlak van energieverbruik.

Al de Smart Building Concepts voldoen standaard aan de ‘Energy Plus’-normen:
Concreet betekent dit dat elke woning een K-peil heeft van ongeveer 44 en een E-peil (energieverbruik) van ongeveer 93.

Wenst u de woning nog energiezuiniger? Dat kan. Er zijn twee mogelijke optiepakketten: de Energy Performance (+/- K 39 en +/- E80) en de Energy Excellence (+/- K 35 en +/- E 65. Voor beide upgrades worden bovendien nog premies toegekend!

Wie een Smart Building Concept woning koopt wint dus twee keer: één keer bij de aankoop en daarna bij elke energiefactuur.