Vastgoed

Beroemde Breakfast at Tiffany's huis staat te koop

Wie heeft de filmklassieker "Breakfast at Tiffany's" niet gezien? Miss Holly Golightly, gespeeld door Audry Hepburn, gaat naar New York City om aan haar verleden te ontsnappen. Het klassieke 'brownstone' gebouw waar ze ging wonen was in veel scenes een mooi decor.

De huidige eigenaar van het pand met vier verdiepingen, Peter Bacanovic, heeft onlangs het pand aan de East 71st Street op de Upper East Side van Manhattan te koop zetten, want ook hij wil beginnen aan een nieuw hoofdstuk in zijn leven. Bacanovic was als voormalig Merrill Lynch makelaar betrokken bij de handel met voorkennis zaak van Martha Steward. Hij kocht het pand in 2000 voor 1,88 miljoen dollar en zet het nu te koop voor 5,85 miljoen dollar.



Het gebouw is verdeeld in twee aparte woningen. Het bovenste duplex bestaat uit een zonnige woonkamer met openhaard, gastentoilet, eetkamer met openhaard en een vernieuwde keuken met wasruimte. Boven zijn twee slaapkamers, elk met hun eigen gerenoveerde badkamer en een bibliotheek.

Het onderste appartement heeft beneden een aparte ingang met een woonkamer met openhaard, een complete badkamer, keuken en solarium met achtertuin.