Berker TS Sensor, Less is more - Nu verkrijgbaar in België

2 april 2009 Bron: Peak Communications
Ontwikkelaar van designlichtschakelaars en –systemen Berker brengt met de Berker TS Sensor het zoveelste bewijs van meesterschap in de winnende combinatie van minimaal design, maximaal genot, en optimale functionaliteit. Dit opmerkelijke schakelsysteem, dat al verschillende designprijzen in de wacht sleepte, bevat door zijn vormgeving niet alleen meer functies, maar ook meer toepassingsmogelijkheden. Dit voorbeeld van hoogstaande technologie in een esthetisch en functioneel design is voortaan ook beschikbaar in België.

Minder decoratief, meer mogelijkheden

De Berker TS Sensor wordt gekenmerkt door een vlakke opbouw, een sober oppervlaktedesign en een bediening waarbij het paneel maar met de vinger hoeft aangeraakt te worden. Vanuit decoratief oogpunt staat de Berker TS Sensor voor een aangenaam ‘minder’.

Het ‘interieur’ van de nieuwe Berker TS Sensor biedt echter een ontegensprekelijk ‘meer’ aan comfort en mogelijkheden. Het nieuwe systeem uitgerust met RTR (Ruimtethermostaat) kan worden gebruikt om andere KNX/EIB-functies* zoals verwarming, airconditioning of ventilatie te regelen. De sobere display van de Berker TS Sensor geeft ruimtetemperatuur, buitentemperatuur, tijd en andere nuttige functies weer. Het donkere oppervlak maakt niet-actieve functies onzichtbaar.

Voor Berker was het belangrijk om het design van de nieuwe TS Sensor af te stemmen op het design van bestaande woon- en werkruimtes, vandaar het minimalistische design in verschillende uitvoeringen (glazen oppervlak in zwart, aluminium of polarwit). Dit nieuwe systeem kan dan ook zeer gemakkelijk worden geďntegreerd in allerlei woon- en werkruimtes.
Met behulp van de Berker online ‘configurator’ kunnen systeemintegratoren en installateurs samen met hun klanten de nieuwe TS Sensor RTR individueel vormgeven door middel van beschikbare labels, symbolen en tekstvelden.
Het nieuwe systeem is vanaf nu beschikbaar in België. De Berker-systemen worden in België verdeeld via Vecolux.

Meer informatie is te vinden op www.berker.be, www.vecolux.be en www.berker.com.

Voor meer informatie: Vul onderstaand formulier in!

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo