Bedrijfsnieuws

Beltrami wint de publieksprijs op Golden Bridge Awards

De prestigieuze Golden Bridge Award 2007 werd op 22 november toegekend tijdens een Gala Diner in het Millennium Gloucester Hotel te London. Beltrami, de natuursteenproducent en –groothandel uit Harelbeke, won er de eervolle publieksprijs.

De Golden Bridge Export Award bekroont het meest succesvolle Belgische exportbedrijf in het Verenigd Koninkrijk. De Award ging dit jaar naar Deme Environmental Contractors en bij de KMO’s naar Mobilexpense. Beltrami was één van de vijf finalisten en mag zich de trotse bezitter noemen van de gerenommeerde publieksprijs.

Beltrami heeft sinds 2004 een belangrijke vestiging in Dudley, West-Midlands. Het dynamische bedrijf levert tegels en platen in graniet, marmer, leisteen, kalksteen en basalt aan de bouwsector. Managing director Herwig Callewier ontving de prijs uit handen van Johan Vanneste, CEO van VLM Airlines.

In een korte speech, dankte Herwig Callewier het selecte publiek voor hun keuze; hij prees het team van Martin Dolby, managing director van Beltrami UK en dankte ook KBC UK voor hun steun bij de ontwikkeling van de Engelse vestiging. Deze publieksprijs is een bevestiging en nieuwe aanmoediging voor de West-Vlaamse natuursteengroothandel om de distributie van haar innoverende producten verder uit te bouwen.
Build for Life