Bedrijfsnieuws

Beltrami investeert in nieuwe kantoorgebouwen en showroom

Vanaf 2009 centraliseert Beltrami alle activiteiten in nieuwe kantoorgebouwen in de Venetiëlaan 22 te Harelbeke. Tevens wordt geïnvesteerd in een splinternieuwe toonzaal. De investeringen in de nieuwe gebouwen en showroom zullen vooral de efficiëntie bevorderen. Alle diensten, van advies en verkoop tot bestelling en transport zullen zich in dezelfde gebouwen bevinden. Ongetwijfeld zal zowel de interne als externe communicatie op die manier vlotter verlopen.

Na de recente investeringen in een ecologisch verantwoord wagenpark bevestigt BELTRAMI zijn voortrekkersrol betreffende duurzaam ondernemen door dit concept te integreren in de nieuwe kantoorgebouwen. Er worden innovatieve technieken aangewend om energie te besparen en milieuvriendelijke energiebronnen aan te spreken. Bijvoorbeeld worden gloeilampen uit de gebouwen verbannen en vervangen door spaarlampen, led-lichten, tl-lampen en gasontladingslampen.
Energie zal worden geleverd door fotovoltaïsche zonnepanelen op het dak.

Uiteraard engageert Beltrami zich voor het bouwen/verbouwen met duurzame materialen, bijvoorbeeld het gebruik van natuursteen voor gevel– en vloerbekleding. Dit materiaal houdt warmte goed vast en gaat bovendien ontelbare jaren mee.

Architectenbureau D’Hondt uit Kortrijk staat in voor de technische en creatieve ondersteuning van dit project. Hun jarenlange ervaring staat garant voor het ontwerpen van een uniek concept. Voor de inrichting van de 600 m² toonzaal worden zowel medewerkers als professionelen aangesproken die hun ideeën mogen voorleggen.
Build for Life