Isolatie

Batibouw winnaars Recticel Insulation ontvangen isolatiecheque

De 10 winnaars van de Batibouw wedstrijd van Recticel Insulation zijn gekend. Zij winnen elk voor 500 euro Recticel isolatie. Midden april vond de officiële uitreiking plaats op het bedrijf in Wevelgem.

Batibouw 2011 was voor Recticel Insulation een succes. Heel wat mensen met bouw- en/of verbouwplannen bezochten de Recticel stand en konden er terecht voor info en advies over de brede waaier kwaliteitsvolle isolatieproducten en –oplossingen. Meer dan 5.000 geïnteresseerden namen tot 31 maart 2011 online deel aan een groots opgezette wedstrijd, met als inzet 10 isolatiecheques van 500 euro.

De winnaars zijn nu gekend en werden midden april uitgenodigd bij Recticel Insulation in Wevelgem voor de officiële overhandiging van de isolatiecheques. Iedereen was alvast gelukkig met het extra duwtje in de rug om met de Recticel isolatie aan de slag te gaan.

Niet gewonnen? Niet getreurd!

Word nu fan van Recticel Insulation op Facebook (www.facebook.com/recticelinsulation). Zo blijft u op de hoogte van alle laatste isolatienieuwtjes én maakt u van tijd tot tijd kans op een prijs via een wedstrijd voor onze Facebook fans.

Bovendien steunt Recticel Insulation een bouwproject in Sri Lanka via het Corporate Funding Programme (CFP). Ook u kunt eenvoudig uw steentje hiertoe bijdragen door fan te worden van Recticel Insulation op Facebook. Hoe meer fans er zijn tegen 31 december 2011, hoe groter de bijdrage van Recticel Insulation voor dit goede doel.

Op de foto: Valerie Deraedt, Marketing Manager Benelux, overhandigt de waardecheques voor 500 euro Recticel isolatie aan de winnaars.

Ook interessant