Algemeen

Recticel Insulation wint Batibouw Communication Award 2011

De Batibouw Award voor de beste beurscommunicatie gaat dit jaar naar Recticel Insulation. Hiermee beloont een onafhankelijke jury de inspanningen vóór, tijdens en na de beurs. Voor Recticel Insulation, die ook al in 2008 deze fel begeerde Communication Award won, was Batibouw 2011 het startschot voor een volledig nieuwe campagne 'Recticel® Insulation Inside'. Het bedrijf is vastberaden om ook in de toekomst met meer nieuwigheden voor de dag te komen.

De winnaars van de Batibouw Awards 2011 zijn bekendgemaakt. De Communication Award 2011 gaat naar Recticel Insulation als bekroning voor de beste communicatiecampagne vóór, tijdens en na de beurs.

Batibouw 2011 is voor Recticel Insulation het startschot van een nieuwe campagne: 'Recticel® Insulation Inside', waarbij gefocust wordt op het creëren van extra meerwaarde voor de eindklant die kiest voor Recticel® isolatie. Wie optimaal en duurzaam isoleert met Recticel Insulation krijgt het Recticel® Insulation Inside label. Concreet gaat het om een Isolatiecertificaat en een kwaliteitslabel. Hiermee kan de klant bewijzen dat zijn huis op een goede manier geïsoleerd is.

Een uitgelezen communicatie- en mediamix vóór en tijdens Batibouw, dragen bij tot het succes. Hierbij worden tal van tools en acties ingezet, in de eerste plaats voor de consument, die een grote invloed heeft bij de beslissing van isolatie voor zijn woning. De professionele doelgroepen worden aangesproken om kennis te maken met de nieuwste snufjes op het vlak van kwaliteitsvol isoleren. Ook na Batibouw gaat Recticel Insulation intensief door met uiteenlopende marketing- en communicatieacties.

Ook interessant


Build for Life