Algemeen

Batibouw nieuws: Build-IT, het ICT-gebeuren voor bouwprofessionals

Elk jaar is er tijdens de eerste twee dagen van Batibouw Build-IT, hét IT-platform voor ICT-diensten die zich op de bouwsector richten. Een jaar is immers een eeuwigheid in de wereld van de computertechnologie. Nieuwe ontwikkelingen en toepassingen volgen elkaar razendsnel op. Stilstaan op het gebied van IT is dan ook al snel achteruitgaan.

Dit is zo in de meeste sectoren en zeker ook in de bouw, waar men dagelijks gebruik maakt van hard- en software voor bijvoorbeeld het tekenen van plannen, maar ook voor het beheren van stock en voor de administratie en de boekhouding. Kortom, ICT is niet meer weg te denken uit de bouwsector.

Daarom is er dus Build-IT. Tijdens de eerste twee dagen van Batibouw – en dus enkel toegankelijk voor bouwprofessionelen - doet men er inspiratie op en ontdekt men er de meest moderne technologieën. Een bezoek brengen aan Build-IT is zich nu al voorbereiden op de toekomst.

Op 24 februari 2011 van 10u00 tot 18u30 en op 25 februari 2011 van 10u00 tot 21u00 kan de professionele bezoeker die een Batibouw-ticket heeft Build-IT gratis bezoeken in de centrale ontvangsthal (rechtstreekse toegang vanuit parking C).

Link: www.build-it.be
Build for Life