Algemeen

Batibouw Building Lunch: Het auteursrecht ontsluierd

Iedereen maakt wel eens een folder, liefst met fotomateriaal geïllustreerd. Het is echter niet altijd duidelijk wat er nu wel en niet mag, als het om communicatie en reproductie gaat. Welke toelatingen dienen te worden verworven? Tot wie kan men zich richten voor informatie? Hoe moet men te werk gaan? Op deze vragen en nog veel meer zullen de sprekers, Sophie Malengreau en Evelyne Hinque, een glashelder antwoord verschaffen.

Bovengenoemden zijn juristen van SOFAM, de Beheersmaatschappij voor de Auteursrechten, gespecialiseerd in de Visuele Kunsten. Zij zullen tijdens de lunchcauserie elk van de te ondernemen stappen bij het reproduceren van een kunstwerk (bijvoorbeeld een foto) in diverse publicitaire dragers uitgebreid toelichten.

De Batibouw Building Lunches worden door FISA georganiseerd met de doelstelling van Batibouw een permanent forum voor de bouwindustrie te maken. “Daarom willen wij het hele jaar door het contact onderhouden met onze partners en exposanten. Deze Building Lunches zijn dan ook dé gelegenheid bij uitstek om business partners en vakgenoten te ontmoeten in een ontspannen sfeer.”, zo stelt Geert Maes, algemeen directeur van FISA.

Of het nu gaat om partners, exposanten, vakgenoten of leden van de pers, alle actoren uit de sector worden vriendelijk uitgenodigd op de Batibouw Building Lunch die op dinsdag 25 november zal plaatsvinden in de Salons Waerboom te Groot-Bijgaarden (Jozef Mertensstraat 140).

Afspraak om 12u00 voor een aperitief, de voordracht en het dejeuner (einde rond 14u30). De deelnamekosten aan de Batibouw Building Lunch bedragen 80 Euro voor de Batibouw-exposanten en 110 Euro voor de andere deelnemers.

Inschrijvingen: Annelies Oversteyns: 02/663.14.14 – a.oversteyns@batibouw.com
Build for Life