Domotica

Batibouw 2019: overschakelen op digitale videofonie wordt fluitje van een cent

Batibouw 2019: overschakelen op digitale videofonie wordt fluitje van een cent
Digitale videofonie aansluiten op de bekabeling van een klassieke deurbel? Niko, Belgisch marktleider in schakelmateriaal en smart home oplossingen, maakt het mogelijk. Dankzij de gloednieuwe Niko 2-draads IP toegangscontrole wordt het een stuk eenvoudiger om over te schakelen!

Zonder problemen digitale videofonie in huis halen

Een klassieke deurbel kan nu simpelweg vervangen worden door de nieuwe stand-alone oplossing van Niko. Zonder ingrijpende verandering kan je het systeem met buiten- en binnenpost in de woning installeren. Met een bijhorende controller wordt het systeem gemakkelijk op het internet aangesloten en zijn de videobeelden ook buitenshuis via smartphone toegankelijk.

Niko: overschakelen op digitale videofonie wordt fluitje van een cent

Eenvoud siert

Niko is al veel langer dan vandaag een pionier op het vlak van design en geconnecteerde oplossingen. Dankzij het nieuwe systeem zien gebruikers nu eenvoudig op een centraal touchscreen in de woning of op hun smartphone of tablet wie aan de deur staat. Eenvoud en comfort staan centraal: er is geen programmering nodig, het systeem stelt zichzelf in. Ook online aansluiten kan zonder extra configuratie. “Je bent meteen vertrokken,” stelt Danny Lousberg, Director Product Management Home Control van Niko. “En dat met haarscherp digitaal beeld, zonder analoge storingen en omzettingen. Voor je het weet kan je niet meer zonder.”

“De postbode komt een pakketje leveren en jij bent niet thuis? Geen zorgen, je krijgt een melding op je smartphone en kan vanop afstand met je bezoeker communiceren. Zo kan je hem bijvoorbeeld vragen om het pakketje bij je buurman langs te brengen. Of iemand was aan de deur maar je hebt hen gemist? Geen probleem, met de digitale videofoon van Niko kan je achteraf bekijken wie aan je deur gebeld heeft. Het toppunt van slimme technologie”, concludeert Danny Lousberg.

Niko: overschakelen op digitale videofonie wordt fluitje van een cent

Strakke look

Naar goede gewoonte denkt Niko ook aan het design. De strakke, moderne look van het nieuwe videofoniesysteem past bij elke stijl woning en integreert zich naadloos in iedere gevel.

Niko op Batibouw 2019: Paleis 9 – Stand 205

Ook interessant