Dossier Batibouw

Batibouw 2019: Extra benutte ruimte in leefruimten onder dak

5 februari 2019 Bron: Two Cents
Batibouw 2019: Extra benutte ruimte in leefruimten onder dak
Het nieuwe STUDIO-dakvenster van Velux geeft consumenten de kans hun leefruimten onder dak optimaal in te richten. De combinatie van verschillende ramen zorgt voor meer daglicht, een beter uitzicht en een groter gevoel van ruimte binnenshuis. In het kader van het thema ‘Healthy Indoor Climate’ stelt Velux op Batibouw 2019 deze nieuwe en innoverende oplossing voor.

Het nuttige aan het aangename koppelen

Het STUDIO-dakvenster is een combinatie van 3 vensters die in één kozijn werden ingewerkt. Het gaat om 2 manuele wentelvensters en één vast venster in het midden. Dankzij deze innovatie biedt Velux consumenten een ideale oplossing voor een gezond binnenklimaat.

Het nieuwe STUDIO-dakvenster van Velux
Deze nieuwkomer in het Velux-gamma laat bewoners niet alleen genieten van een optimale ventilatie en een behoorlijke lichtinval in huis. Vanop het dak krijgen ze ook een schitterend uitzicht! Als we de oplossing vergelijken met een aantal aparte vensters naast elkaar, valt op dat de profielen van het STUDIO-dakvenster smaller zijn en een adembenemend panoramisch uitzicht mogelijk maken. Met een breedte van 1,83 m en een hoogte van 1,18 m wordt de doorkijk naar buiten tussen de verschillende vensters nauwelijks onderbroken.

Het nieuwe STUDIO-dakvenster van Velux
Het nieuwe dakvenster biedt niet alleen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Bij de installatie of tijdens renovatiewerken kan het heel wat tijd helpen besparen, want de alles-in-één installatiemodule is zeer eenvoudig te plaatsen. Die snellere installatie heeft uiteraard ook een positieve invloed op de prijs.

Praktische informatie

Het STUDIO-dakvenster is in één afmeting beschikbaar: GLL FK06, witgeverfd hout en 66 Energy Star beglazing (drievoudige beglazing). Buitenbekleding in aluminium.

Prijs: € 1.699 (excl. btw en plaatsing)Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo