Dossier Batibouw

Batibouw 2017: een eerste blik op de beurs

  BE   20 januari 2017 Bron: Batibouw
Batibouw 2017: een eerste blik op de beurs
Tijdens de jaarlijkse perslunch afgelopen donderdag, stelde het management van Deficom, Philippe Lhomme (foto) en Pierre Hermant samen met het team van FISA, Bart Van Den Kieboom en Jan Jughmans, de editie van dit jaar voor. Zij introduceerden de thema’s, evenementen en toekomstige blikvangers van Batibouw 2017.
Van donderdag 16 tot en met zondag 26 februari gaat BATIBOUW opnieuw van start. Een duizendtal exposanten uit de bouw-, renovatie- en woonsector vullen gedurende tien dagen de paleizen van Brussels Expo.

De rode draad die door de gangen van BATIBOUW 2017 loopt is ‘Meet the Experts & Use your 5 Senses’. Dé grote meerwaarde van BATIBOUW is de aanwezigheid van specialisten uit alle sectoren onder één dak. Zo’n 12.000 professionelen met kennis van zaken staan de bezoekers bij met hun advies. Het gaat dan niet enkel om de aanwezige exposanten die hun producten tentoonstellen, maar ook architecten, aannemers, installateurs, advocaten, banken, immokantoren en de verschillende Gewesten zijn vertegenwoordigd.

De bezoekers kunnen de nieuwste producten en diensten niet alleen zien, maar ook voelen, ruiken, horen en proeven. De resonantie en stevigheid van een gipsmuur testen, de kracht van een douchestraal voelen, gevelstenen aanraken en vergelijken of op blote voeten over parket en laminaat lopen, het is allemaal mogelijk op BATIBOUW. Zo wordt naar de beurs gaan een echte beleving.

- Lees hier ook alles over de thema's van Batibouw 2017

- Ontdek hier de evenementen tijdens Batibouw 2017

- Alle praktische informatie vindt u hier

Batibouw maakt het bezoekers gemakkelijk


Naar Batibouw met een B-Dagtrip van de NMBS

Bezoekers kunnen met de trein naar Batibouw komen door een B-Dagtrip te kopen. Dit ticket combineert een heen-en-terug treinticket vanuit eender welk Belgisch station met een toegang tot de beurs. De organisatie draagt mobiliteit hoog in het vaandel en wil bezoekers dan ook motiveren om met het openbaar vervoer te komen. Zo worden files en een overvolle parking vermeden.

Eén nocturne

Batibouw 2017 gaat dit jaar terug naar één nocturne die doorgaat op donderdag 23 februari. De beurs is dan open van 10u00 tot 23u00. Bezoekers kunnen die dag van een verlaagd tarief genieten vanaf 18 uur (€7 i.p.v. € 12.5)
Verlaagde prijs na 15 uur (vanaf 18u op donderdag 23/2)
Wie tijdens de weekdagen Batibouw bezoekt na 15 uur geniet van een verlaagd tarief van € 7 voor een inkomkaart.

De catalogus

De gedrukte catalogus wordt in boekhandels en krantenkiosken verkocht als bijlage van het februari-maart nummer van het magazine "Ik Ga Bouwen & Renoveren". En dit aan een gezamenlijk bedrag van € 4. Op de bouwbeurs wordt de beurscatalogus verkocht aan € 3. Deze catalogus bevat de lijst van alle exposanten met hun gegevens, per paleis, per product en per merk evenals heel wat praktische informatie.


Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo